MSI K8N Neo2-54G - uchycení do casu

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
rawen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MSI K8N Neo2-54G - uchycení do casu

Příspěvek od rawen »

Mám problém s touto základ.deskou, včera jsem si kompa přendal do jiného casu (Eurocase MD1004) - samotnou desku jsem uchytil téměř všemi šroubky, po zapojení ani ťuk, dlouho jsem upravoval všechny kabely etc a pak v panice zkoušel všechno možné - včetně postupného odšroubovávání šroubků, které uchycují desku - po odstranění několika šroubků se konečně začalo něco dít - a to že při "zapnutí" trochu cuknul větrák u procesoru - jinak zase nic. Poté co jsem odstranil téměř všechny šroubky, komp se skutečně rozběhl - co z toho mám vyvozovat? Že se mi deska nějak zbytečně těsně dotýkala spodku bedny a zkratovala? Dá se s tím něco dělat - pdoložit to něčím nebo tak? Je to do budoucna nebezpečné? Díky!
MSI K8N Neo2-54G, 1024 DDR Ram, GeForce 7600 GT (pasivní chlazení), 120GB UATA HDD Western Digital, LCD SyncMaster 710N, DVD-RW ASUS 1608-PS2, zdroj KME 400W, SoundBlaster 5.1 Live!, OS Xubuntu 7.10 + WinXP SP2
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: MSI K8N Neo2-54G - uchycení do casu

Příspěvek od Pavel.P. »

rawen píše:..
No od toho jsou podložky pod hlavičky šroubků, které patří na desku...

...
rawen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rawen »

Pavel.P. píše:
rawen píše:..
No od toho jsou podložky pod hlavičky šroubků, které patří na desku...
aha vidíš, to by dávalo smysl, na některé šroubky mi ty podložky nezbyly, myslel jsem že nejsou tak důležité
MSI K8N Neo2-54G, 1024 DDR Ram, GeForce 7600 GT (pasivní chlazení), 120GB UATA HDD Western Digital, LCD SyncMaster 710N, DVD-RW ASUS 1608-PS2, zdroj KME 400W, SoundBlaster 5.1 Live!, OS Xubuntu 7.10 + WinXP SP2
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

rawen píše:
Pavel.P. píše: No od toho jsou podložky pod hlavičky šroubků, které patří na desku...
aha vidíš, to by dávalo smysl, na některé šroubky mi ty podložky nezbyly, myslel jsem že nejsou tak důležité
Ty podložky nejsou vodivé, takže to je tím... Prostě ta case ti vede elektřinu a tak to zkratovává...

...
rawen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rawen »

hm tak nakonec to tím asi není, zkusil jsem přidat jeden šroubek i s podložkou a zase to nešlo - asi se to někde něčím dotýká a zkratuje to - v současné době mám desku uchycenou dvěma šroubky v rozích naproti sobě a funguje to, už to tak nechám, snad se to zas nepodělá...
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Mohl by jsi ještě zkusit zaizolovat zespodu otvory na MB nějakou gumou lepící... Ale to už je na tobě...

...
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“