MSI K8N Neo2-54G - uchycení do casu
Moderátor: Eddward
- rawen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
MSI K8N Neo2-54G - uchycení do casu
Mám problém s touto základ.deskou, včera jsem si kompa přendal do jiného casu (Eurocase MD1004) - samotnou desku jsem uchytil téměř všemi šroubky, po zapojení ani ťuk, dlouho jsem upravoval všechny kabely etc a pak v panice zkoušel všechno možné - včetně postupného odšroubovávání šroubků, které uchycují desku - po odstranění několika šroubků se konečně začalo něco dít - a to že při "zapnutí" trochu cuknul větrák u procesoru - jinak zase nic. Poté co jsem odstranil téměř všechny šroubky, komp se skutečně rozběhl - co z toho mám vyvozovat? Že se mi deska nějak zbytečně těsně dotýkala spodku bedny a zkratovala? Dá se s tím něco dělat - pdoložit to něčím nebo tak? Je to do budoucna nebezpečné? Díky!
MSI K8N Neo2-54G, 1024 DDR Ram, GeForce 7600 GT (pasivní chlazení), 120GB UATA HDD Western Digital, LCD SyncMaster 710N, DVD-RW ASUS 1608-PS2, zdroj KME 400W, SoundBlaster 5.1 Live!, OS Xubuntu 7.10 + WinXP SP2
- Pavel.P.
- Středně pokročilý
-
Re: MSI K8N Neo2-54G - uchycení do casu
No od toho jsou podložky pod hlavičky šroubků, které patří na desku...rawen píše:..
...
- rawen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
aha vidíš, to by dávalo smysl, na některé šroubky mi ty podložky nezbyly, myslel jsem že nejsou tak důležitéPavel.P. píše:No od toho jsou podložky pod hlavičky šroubků, které patří na desku...rawen píše:..
MSI K8N Neo2-54G, 1024 DDR Ram, GeForce 7600 GT (pasivní chlazení), 120GB UATA HDD Western Digital, LCD SyncMaster 710N, DVD-RW ASUS 1608-PS2, zdroj KME 400W, SoundBlaster 5.1 Live!, OS Xubuntu 7.10 + WinXP SP2
- Pavel.P.
- Středně pokročilý
-
Ty podložky nejsou vodivé, takže to je tím... Prostě ta case ti vede elektřinu a tak to zkratovává...rawen píše:aha vidíš, to by dávalo smysl, na některé šroubky mi ty podložky nezbyly, myslel jsem že nejsou tak důležitéPavel.P. píše: No od toho jsou podložky pod hlavičky šroubků, které patří na desku...
...
- rawen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
hm tak nakonec to tím asi není, zkusil jsem přidat jeden šroubek i s podložkou a zase to nešlo - asi se to někde něčím dotýká a zkratuje to - v současné době mám desku uchycenou dvěma šroubky v rozích naproti sobě a funguje to, už to tak nechám, snad se to zas nepodělá...