Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo netuší, co znamená modrý indikátor v seznamu u nicku. Případně, jestli někdo neví, čím to může být způsobeno, děkuji
Hamachi - modrý indikátor
- ingPepa
- Nováček

-
Hamachi - modrý indikátor
Brý den.
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo netuší, co znamená modrý indikátor v seznamu u nicku. Případně, jestli někdo neví, čím to může být způsobeno, děkuji
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Napoveda? Google?
Prozradim, ze to je Neuplne spojeni, napr jen jednosmerne ci ztratove..
Prozradim, ze to je Neuplne spojeni, napr jen jednosmerne ci ztratove..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- ingPepa
- Nováček

-
- HacIPex
- Začátečník

-
- ingPepa
- Nováček

-
- wexxa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já hraju přes HAmachi skoro každý den a tohle je u mě na dením pořádku i u ostatních.Já mám ADSL a ostatní mají wifi a oni maji sipku na me a ja ne ne vsechny a tak to je i jindy i s jinymi lidmi,proste pokud hraje treba 1vs1 a jeden ma ADSL a druhy wifi tak na 100% budete mit navzajem na sebe ztrátové spojení.
a ted otázka,lze to nejak napravit?
- wexxa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
napsat programátorům hamachi!Sicco2 píše:Já hraju přes HAmachi skoro každý den a tohle je u mě na dením pořádku i u ostatních.Já mám ADSL a ostatní mají wifi a oni maji sipku na me a ja ne ne vsechny a tak to je i jindy i s jinymi lidmi,proste pokud hraje treba 1vs1 a jeden ma ADSL a druhy wifi tak na 100% budete mit navzajem na sebe ztrátové spojení.
AMD Atholon 64 X2 6400+ 3,2 GHz, Gigabyte GA-MA69G-S3H, oxima DDR2 1024MBBytes (freqency 400,9 MHz), ATI X600 128MB, 250GB Seagate (SATA), ATX 250W
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- milan.velen
- Nováček

-
Zkus se podívat na tohle, je to jediné, co jsem zatim našel:
https://secure.logmein.com/products/ham ... nnel.asp#u
https://secure.logmein.com/products/ham ... nnel.asp#u