Progaming a věci okolo
Moderátor: Baneshee
- Jackin
- Začátečník

Nebo treba FEAR - kdo nema zbran v ruce beha jak nadopovanej (nerealisticky) a ma vyhodu v soubojich nablizko, pokud si snizite urcite detaily tak vam i odpadnou problemy s nepruhlednym prachem z rozstrilenych sten. Kazdy ma rad jiny zazitek, nekomu se libi realisticke chovani a grafika, nekdo radsi pri 800x600 dava pulsekundove headshoty na 100m.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
J3N: Ty jsi moc. Samozřejmě neplatí a nikdy neplatilo v žádném CoD čím více fps, tím lepší. To co vždy platilo a dodnes platí je 125, 333, 999FPS bug. Sám mám jen o málo výkonnější sestavu, než máš ty a hrál jsem donedávna 333/vše low a 800x600, ale když mi s patchem 1.3 dali na 333 útrum, přesunul jsem se na 125/medium a 1280x960. Můžu ti říct, že je to ideální.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pri fps 125, 333 a 999 skacete dale, vyse. u 333 a vys nejste slyset pri behu a naslo by se toho jeste vice.
a kdyz chcete dukaz, tak si na mp_crash zkuste pri mene jak 333 fps vyskocit na zidku u ackovyho plantu (tam jak je z druhy strany popelnice a da se kryt prebeh z modryho baraku do ackovyho). nikdy to nevyskocite a musite tam vyskakat pres vrtuli. pak si dejte 333, rozebehnete se proti zdi, dejte vyskok a hopla! vas vojacek se zachytil a prelejza pres ni...
jeste neco?
a kdyz chcete dukaz, tak si na mp_crash zkuste pri mene jak 333 fps vyskocit na zidku u ackovyho plantu (tam jak je z druhy strany popelnice a da se kryt prebeh z modryho baraku do ackovyho). nikdy to nevyskocite a musite tam vyskakat pres vrtuli. pak si dejte 333, rozebehnete se proti zdi, dejte vyskok a hopla! vas vojacek se zachytil a prelejza pres ni...
jeste neco?
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No jak tady už pár lidí napsalo tak o FPS ve hře jde dost. Co mě nejvíce štve je že mi nedokáže hra poskytnout 250 stálých. Uvažuju o tom že bych tak v červnu koupil druhou kartu ASUS EN8800GTX a připojil ji do SLI pak už by to na 100% muselo dát požadovaný výkon a pomohlo by to určitě i do budoucna v jiných herách.
- MireC22
- Začátečník

-
no a co jednoducho nelocknu max fps na 100 aby nemohol nikto vyuzivat tieto blbe bugy. Je to urcity typ cheatovania. vsak config by sa dal osetroval na baze serveru.slaava píše:pri fps 125, 333 a 999 skacete dale, vyse. u 333 a vys nejste slyset pri behu a naslo by se toho jeste vice.
jeste neco?
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Proč by to dělali, když ten cheat může použít každý a zlepšuje to hratelnost hry? Na publicu toho moc nevyužiješ a v zápasech každý mid-high skill klan hraje s ořezanýma cfgčkama s 125 konstaními frejmy za sekundu...
Ale ty jsi hochu opravdu moc. Myslíš, že konkrétně 250fps dělá skill? 250fps je ti k ničemu. Fps bugy jsou jistá výhoda a luxus při hraní, ale skillera to z Tebe neudělá. Teď už to moc nehrotim. Ale myslíš, že každý prvoligový hráč má 8800GTX? Nebo HD3870? Ne - většina hráčů, co znám má karty typu X1950XT/Pro, nebo 8800GTS 320... Já hraju na jedné GTXce a bohatě to stačí. Skoro to je přemrhaný luxus. Tak nebuď blbej a přemýšlej nad tim.
Ale jestli ti říká něco např. jméno XiXiX, tak tenhle kluk hrál CoD1 se 30ti frejmama a byl to jeden z nejlepších puškařů na CoD scéně. Bezkonkurenčně nejlepší hráč, se kterym jsem hrával.
Ještě jedna poznámka - ani s 8800GTX SLi nebudeš mít 250fps imho konstatních.
J3N píše:...
Ale ty jsi hochu opravdu moc. Myslíš, že konkrétně 250fps dělá skill? 250fps je ti k ničemu. Fps bugy jsou jistá výhoda a luxus při hraní, ale skillera to z Tebe neudělá. Teď už to moc nehrotim. Ale myslíš, že každý prvoligový hráč má 8800GTX? Nebo HD3870? Ne - většina hráčů, co znám má karty typu X1950XT/Pro, nebo 8800GTS 320... Já hraju na jedné GTXce a bohatě to stačí. Skoro to je přemrhaný luxus. Tak nebuď blbej a přemýšlej nad tim.
Ale jestli ti říká něco např. jméno XiXiX, tak tenhle kluk hrál CoD1 se 30ti frejmama a byl to jeden z nejlepších puškařů na CoD scéně. Bezkonkurenčně nejlepší hráč, se kterym jsem hrával.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MireC22: urcity typ cheatovani to je... ale kdyz toho muze dosahnout kazdy, navic to je bug, ktery se defacto neda opravit, proc to zakazovat?
ted mne jeste napadlo. h4__ by to mohl taky znat
v cod1, kdyz jste bezeli podel zdi, mackali jeste do ni strafe, tak jste behali rychleji. to samy bylo v cod2. proc? -> q3 engine... a cod4? uplne to samy
takze at si nekdo rika co chce, stale je tu s nami staricky q3 engine. i kdyz znacne upraveny 
a 250fps je kazdymu opravdu na nic. sice je to omezeny, ale zatim jsem se nikde nesetkal (at uz zapas na clanbase ci neco jineho), ze by na serveru meli cvary na limit fpska. takze nekteri stejne hraji na 333fps a nebo to maji aspon nabindovany. drtiva vetsina hraje pri 125. preci jen je lepsi mit konstantnich 125, nez aby vam to behalo z 230-333.
ted mne jeste napadlo. h4__ by to mohl taky znat
a 250fps je kazdymu opravdu na nic. sice je to omezeny, ale zatim jsem se nikde nesetkal (at uz zapas na clanbase ci neco jineho), ze by na serveru meli cvary na limit fpska. takze nekteri stejne hraji na 333fps a nebo to maji aspon nabindovany. drtiva vetsina hraje pri 125. preci jen je lepsi mit konstantnich 125, nez aby vam to behalo z 230-333.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- balaam
- Začátečník

- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
h4__ píše:Ale ty jsi hochu opravdu moc. Myslíš, že konkrétně 250fps dělá skill? 250fps je ti k ničemu. Fps bugy jsou jistá výhoda a luxus při hraní, ale skillera to z Tebe neudělá. Teď už to moc nehrotim. Ale myslíš, že každý prvoligový hráč má 8800GTX? Nebo HD3870? Ne - většina hráčů, co znám má karty typu X1950XT/Pro, nebo 8800GTS 320... Já hraju na jedné GTXce a bohatě to stačí. Skoro to je přemrhaný luxus. Tak nebuď blbej a přemýšlej nad tim.
1) Podívej se na weby špičkových CoD4 klanu a na PC sestavy hráčů. Můžeš hádat 3X co tam uvidíš....... ano PCčka alespoň tak výkoné jako mám já. Důvody proč si tito hráči kupujou takové PC je že na ně maji slevy dané sponzory klanu a protože je zvýhodní ve hře.
2) Myslím že se dvěmi kartami GTX udržím hravě 250fps a možná i více. Neni to můj názor ale když to udrží člověk co má v SLI 2X GTS tak to snad ta GTXka udělá taky(přitom ma skoro vše na plno). Je podle mně blbost aby mi jedna karta GTX dala 200-250fps a dvě to samé.
3) Nemyslím si že FPSka ze mě udělají skillera ale rád hraju proti ostatním dobrým hráčům za stejných podmínek. Kdybych hral na 40FPS tak by to bylo jako bych v opravdové válce neměl jednu ruku. Taky v tomhle stavu někoho zabiješ ale jsi prostě znevýhodněný.
4) XiXiX - někoho s takovým nickem sem vídával myslím sem tam na GP nebo GZ publicu v CoD1 ale je to určitě jen jedna z vyjímek potvrzující pravidlo.
Myšlení u hry udělá taky dost......
- Thellwin
- Administrátor

- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No to je jasné ale potom bych to musel hrát s detaily na které nejsem zvyklý a kromě toho by asi nebyly hlavičky tak dobře vidět.Thellwin píše:Tak sraž nastavení na minimum, ať to vypadá jak přejetá ropucha a pak dáš 250FPS možná i s horší kartou
Zatím jsem si ale nastavil rozlišení na 1280*1024 a FPS na 125. Teďka to pevně drží a pujde s tím snad obstojně hrát dokud nepříjde další GTXka.
Naposledy upravil(a) J3N dne sob 9. úno 2008, 17:54, celkem upraveno 1 x.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Je vidět, že ty lidi neznáš... A vůbec nevíš, o čem mluvíš... 
// Když už jsme u toho, ty si myslíš, že profi hráči hrajou na nějaké medium detaily? Hehe, jsi naivní, jejich cfg je mega ořezanej a cod4 vypadá húř, než cod1.
// Když už jsme u toho, ty si myslíš, že profi hráči hrajou na nějaké medium detaily? Hehe, jsi naivní, jejich cfg je mega ořezanej a cod4 vypadá húř, než cod1.
Naposledy upravil(a) h4__ dne sob 9. úno 2008, 17:55, celkem upraveno 1 x.
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pardon že vám do toho lezu, ale taky mi nejde do hlavy, že prof. gamer musí mít mega dobrý komp na extra grafiku.. (kdyby mě sponozorovali, tak bych se tomu nebránil)
Když jsem měl ještě starého kompa hral jsem na Lo/Medium detaily a pohoda (taky musím říct, že čím mám prostředí reálnější, tím hůř se mi hraje..)
Btw jakej je rozdíl mezi 125FPS a 250FPS?? To je snad pro lidke oko už nepostřehnutelné ne?
Když jsem měl ještě starého kompa hral jsem na Lo/Medium detaily a pohoda (taky musím říct, že čím mám prostředí reálnější, tím hůř se mi hraje..)
Btw jakej je rozdíl mezi 125FPS a 250FPS?? To je snad pro lidke oko už nepostřehnutelné ne?