Nejde o postřeh lidského oka. To už se probíralo myslím na první i druhé stránce tak si to kdyžtak přečti....Still.Lord píše:Pardon že vám do toho lezu, ale taky mi nejde do hlavy, že prof. gamer musí mít mega dobrý komp na extra grafiku.. (kdyby mě sponozorovali, tak bych se tomu nebránil)
Když jsem měl ještě starého kompa hral jsem na Lo/Medium detaily a pohoda (taky musím říct, že čím mám prostředí reálnější, tím hůř se mi hraje..)
Btw jakej je rozdíl mezi 125FPS a 250FPS?? To je snad pro lidke oko už nepostřehnutelné ne?
Progaming a věci okolo
Moderátor: Baneshee
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
J3N píše:...
Skvělí, zapřísáhl jsem se, že kvůli hrám už nikdy nebudu flejmovat, ale tohle je komedie největší.
Česká CoD scéna možná trochu opadla, to ale nemění nic na tom, že sponzoři jsou u všech top klanů stejní a hw také. Vůbec nechápu tvůj dětský myšlenkový pochod.
A ještě jednou ti připomínám, myslíš, že pro klany (např. tvé oblíbené H2K) používají SLi a hrají na high detaily? Ne, mají obyčejné sponzorské karty (typu 8800GTS320) a hrají s ořezaným low detail cfg. Navíc hrají s omezením na 125fps, protože CB pravidla nedovolují 333fps.
Nebo mi chceš říct, že na low/1280x960 nemáš 125 konstaních?
Still.Lord píše:...Btw jakej je rozdíl mezi 125FPS a 250FPS?? To je snad pro lidke oko už nepostřehnutelné ne?
V každý jiný hře žádnej, v CoD na pohled taky žádej, ale v hratelnosti rozdíl je. Nechápu, proč to patche neřeší, možná to má svůj logický základ.
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
h4__ píše:...
Je jedno jaké mají klany sponzory. Jde o to jakou součástku si každý hráč koupi. Oni jim stejně podle mě daji na produkty sponzora jen nějaké slevy.(Většinu si tedy stejně zaplatíš)
Češi byli nejlepší v CoD1(viz eSuba). V CoD2 byli mezi TOP týmy evropy ale v CoD4 je to po pádu nEophyte na nic. Každopádně jsem ale neřekl že H2K jsou mí oblíbenci. Prostě je to pro mě jeden z TOP týmu.
A co se týče cfg tak věřím že je maji ořezane a nebo že tam maji něco i navíc. V tom mě utvrdila CoD1 kde měl nahaxovaný cfg každý druhý hráč.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Thellwin
- Administrátor

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Vždyť nepotřebuejš vidět hlavičky, když ti těch 250FPS da světový skill tak můžeš rovnou vypnout monitor.J3N píše:No to je jasné ale potom bych to musel hrát s detaily na které nejsem zvyklý a kromě toho by asi nebyly hlavičky tak dobře vidět.Thellwin píše:Tak sraž nastavení na minimum, ať to vypadá jak přejetá ropucha a pak dáš 250FPS možná i s horší kartou
...
Ok, přesvědčili jste mě, že je to fakt takovy bug, ale jak to mohl někdo tak debilně napsat, ale připadá mi zbytečný kupovat grafárnu za X tisíc aby si měl 250fps aby si se hýbyl trošičku rychlej.
- axloth
- Začátečník

-
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
1) Kdyby někdo kdo tu přijde přečetl vše co se psalo zpětně tak by si pak odpověděl sam..... v jednom z mých předchozích přízpěvku k tomuto tématu jsem napsal:PzKpfw VI Tiger píše:Vždyť nepotřebuejš vidět hlavičky, když ti těch 250FPS da světový skill tak můžeš rovnou vypnout monitor.J3N píše: No to je jasné ale potom bych to musel hrát s detaily na které nejsem zvyklý a kromě toho by asi nebyly hlavičky tak dobře vidět.
...![]()
Ok, přesvědčili jste mě, že je to fakt takovy bug, ale jak to mohl někdo tak debilně napsat, ale připadá mi zbytečný kupovat grafárnu za X tisíc aby si měl 250fps aby si se hýbyl trošičku rychlej.
2) Nechapu tvou reakci na to že vrážím X tisíc do grafické karty a ty sám/a máš 8800GTS ne o tolik levnější..... Kdo je tu pak mag*r?J3N píše: 3) Nemyslím si že FPSka ze mě udělají skillera ale rád hraju proti ostatním dobrým hráčům za stejných podmínek. Kdybych hral na 40FPS tak by to bylo jako bych v opravdové válce neměl jednu ruku. Taky v tomhle stavu někoho zabiješ ale jsi prostě znevýhodněný.
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Až v CoD4 s 30fps budeš někde mezi TOP5 klany evropy tak mi napiš a ja ti osobně poblahopřeju.axloth píše:Tak ted me COD4 bavi jeste vic. Kazdej se snazi nahaxovat naky fps bugy a ja si je vodim se 30fps... no asi si to jdu zapnout
PS: Stejně si myslim že s takovýma FPS ty lidi spíše než postřílíš vylaguješ.
Naposledy upravil(a) J3N dne ned 10. úno 2008, 23:03, celkem upraveno 2 x.
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- axloth
- Začátečník

-
Ne diky, ja hraju pro radost, ne pro tvoje blahoprani nebo nejaky opajeni se nad tim kolik mam FPS. Na profi hrani uz davno nemam cas ani chut.J3N píše:Až v CoD4 s 30fps budeš někde mezi TOP5 klany evropy tak mi napiš a ja ti osobně poblahopřeju.axloth píše:Tak ted me COD4 bavi jeste vic. Kazdej se snazi nahaxovat naky fps bugy a ja si je vodim se 30fps... no asi si to jdu zapnout
PS: Stacila mi kdysi davno 1. PG AMD liga v CS a 2. misto na ESL v DoD. Takze jsem byl mezi TOP6 (aspon myslim ze 6) v CZ/SK a TOP2 v Evrope ve dvou ruznejch hrach a nikdy jsem nemel FPS pres 60 a nikdy jsem nemel mys za vic jak 600kc. A jakozto nejvetsi kacir a anti-progaymer jsem hral bez sluchatek na bednickach a dokonce jsem nehral na wasd ale na sipkach.
Predpokladam, ze se ti ted celej svet zhroutil do singularity
- J X P
- Středně pokročilý

jene, ty se asi povazujes za progamera, ze ?
nebo to aspon tak vyzniva ... opravdu nehledej analogii vykonu PC a vykonu hrace. vzdy nejvic zalezi na tom druhem.
jinak si myslim, ze clovek nemusi byt TOP5, aby si lidi na pubu vodil. na CB je to zase spis o souhre a taktikach. o tom prece byla a bude tymova hra, ne ?
nebo to aspon tak vyzniva ... opravdu nehledej analogii vykonu PC a vykonu hrace. vzdy nejvic zalezi na tom druhem.
jinak si myslim, ze clovek nemusi byt TOP5, aby si lidi na pubu vodil. na CB je to zase spis o souhre a taktikach. o tom prece byla a bude tymova hra, ne ?
---
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud hraješ pro radost tak ti možná 30fps stačí ale v tom případě se spolu nebavíme o tom samém neboť ja mam asi tak jako kdysi ty trošku jiné cíle které se nejspíše nestotožňují s tvými stavajícími.axloth píše:Ne diky, ja hraju pro radost, ne pro tvoje blahoprani nebo nejaky opajeni se nad tim kolik mam FPS. Na profi hrani uz davno nemam cas ani chut.
PS: Stacila mi kdysi davno 1. PG AMD liga v CS a 2. misto na ESL v DoD. Takze jsem byl mezi TOP6 (aspon myslim ze 6) v CZ/SK a TOP2 v Evrope ve dvou ruznejch hrach a nikdy jsem nemel FPS pres 60 a nikdy jsem nemel mys za vic jak 600kc. A jakozto nejvetsi kacir a anti-progaymer jsem hral bez sluchatek na bednickach a dokonce jsem nehral na wasd ale na sipkach.
Predpokladam, ze se ti ted celej svet zhroutil do singularity
Pokud jsi zářil v CSku o kterém já nevím nic protože jsem ho hrál 1x v pc herně a asi 2x u kámošů tak jsi dobrý no. Ale mám takový pocit že CS jede poměrně plynule i snad na těch nejstarších počítačích co lze vidět v domácnostech. Že jsi na to měl špatný Hardware je tvoje věc protože každý se zařídí tak jak chce a jak mu to dovoluje situace. Ja jsem taky hrával CoD1 na bednách ale nestálo to za nic a kromě toho rodiče pořád řvali proč to mám tak nahlas atd. Tak jsem investoval do sluchátek a postupně i do new compu a to ze svých vydělaných peněz protože o koupi new PC nechtě nikdo ani slyšet. Pokud se ti to nelíbí tak je mi to víš kde. Co dělám se sváma prachama je moje věc.
- J3N
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to tak ale s lagujicim PC kvůli FPS moc spoluhračum nepomůžeš. Alespoň podlemého názoru.J X P píše:jene, ty se asi povazujes za progamera, ze ?
Jinak snažím se dostat tam kde naznačuješ = do progamingu. Ještě tam sice z daleka nejsem ale začíná se to rýsovat k lepšímu tedy alespoň po tom co tvrdí lidi, kteří semnou hrajou. A dobré PC je pro mě dobrý základ.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
FPS vykon nezlepsi, dost "top" plejeru hraje na starych pleckach a jak jim to jde!
Je to o treningu, kdyz bude nekdo hrat 10 hodin denne se 40 fps tak bude vzdy lepsi nez 200 fpsak, ktery hraje 1 hodku denne.
Hraju CSSource - hraval jsem na x2 3800+ a hraju ted na e6600 - subjektivni ingame rozdil veskery zadny, pri hre stejne nemam cas sledovat fps a mam nastaveno omezeni zobrazovani fps na 100
Je to o treningu, kdyz bude nekdo hrat 10 hodin denne se 40 fps tak bude vzdy lepsi nez 200 fpsak, ktery hraje 1 hodku denne.
Hraju CSSource - hraval jsem na x2 3800+ a hraju ted na e6600 - subjektivni ingame rozdil veskery zadny, pri hre stejne nemam cas sledovat fps a mam nastaveno omezeni zobrazovani fps na 100
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- axloth
- Začátečník

-
Jde o to, ze pokud je hardware schopen provozovat hru zcela plynule (tzn. FPS neklesa pod nakejch 40) tak uz ti je pak jedno jestli mas 50 nebo 800, protoze rozdil stejne nepoznas.
Pokud hodlas byt progaymer v CoD4, tak v zapasech stejne je fps omezeny, takze bugy nevyuzijes.
Pokud nedostatek vlastnich schopnosti hodlas nahradit naslapnutym PC, tak se nedostanes nikam. Funguje to obracene, nejdriv je treba vlastnimi schopnostmi narazit na hranici svyho HW a pak nejak upgradovat to, co je treba.
To, ze CS jede na slabym HW je fuk, protoze se to odehravalo pred mnoha lety.
Se svyma prachama si samozrejme delej co chces, ale jestli si od vyssiho FPS slibujes lepsi herni vykony, tak ses vedle jak ta jedle. Dle nazvu topicu te asi zajimal progaming a FPS, tak tady mas dobre minenej nazor a zkusenosti jednoho veterana. Ignoruj na vlastni nebezpeci.
Pokud hodlas byt progaymer v CoD4, tak v zapasech stejne je fps omezeny, takze bugy nevyuzijes.
Pokud nedostatek vlastnich schopnosti hodlas nahradit naslapnutym PC, tak se nedostanes nikam. Funguje to obracene, nejdriv je treba vlastnimi schopnostmi narazit na hranici svyho HW a pak nejak upgradovat to, co je treba.
To, ze CS jede na slabym HW je fuk, protoze se to odehravalo pred mnoha lety.
Se svyma prachama si samozrejme delej co chces, ale jestli si od vyssiho FPS slibujes lepsi herni vykony, tak ses vedle jak ta jedle. Dle nazvu topicu te asi zajimal progaming a FPS, tak tady mas dobre minenej nazor a zkusenosti jednoho veterana. Ignoruj na vlastni nebezpeci.
- Thellwin
- Administrátor

- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Wuuduu
- Středně pokročilý

prosim, prosim, chcel by som si s tebou zahrat... skillujes a bug/cheatujes aj na nejakom publicu, pls?J3N píše:...snažím se dostat tam kde naznačuješ = do progamingu. Ještě tam sice z daleka nejsem ale začíná se to rýsovat k lepšímu tedy alespoň po tom co tvrdí lidi, kteří semnou hrajou. A dobré PC je pro mě dobrý základ.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
J3N: Jak jsem už jednou říkal, na fps skill nezáleží, jen je to jakási komodita - analogie je špatná herní myš a dobrá herní myš.
S Geniuskou můžeš být taky skilla, ale když si koupíš MX518 GG, tak se nezlepšíš, pouze si zvykneš na větší komoditu. Budeš stejně dobrý, ale na Geniusce už nikdy nestřelíš tak přesné heady. Proto žádné 8800GTX SLi ti nezlepší skill. Jen si na to zvykneš a už si na jedné 8800GT dobře nezahraješ.
Osobně jsem hrál CoD1 za necroraisery, kteří byly 3. na mčr na Invexu (osobně jsem tam nebyl) a to jsem hrál s Geniuskou s 800dpi a měl jsem MX440 s 64bit sběrnicí. Od té doby jsem si zahrál za dobrý klan jen když mi to nějací přátelé nabídly, naposledy asi Cyber Machines v CoD2 a těsně před rozpadem Red Dog Elite v CoD1. Od té doby hraju jen pub pro prdel, mám jinačí zájmy.
S Geniuskou můžeš být taky skilla, ale když si koupíš MX518 GG, tak se nezlepšíš, pouze si zvykneš na větší komoditu. Budeš stejně dobrý, ale na Geniusce už nikdy nestřelíš tak přesné heady. Proto žádné 8800GTX SLi ti nezlepší skill. Jen si na to zvykneš a už si na jedné 8800GT dobře nezahraješ.
Osobně jsem hrál CoD1 za necroraisery, kteří byly 3. na mčr na Invexu (osobně jsem tam nebyl) a to jsem hrál s Geniuskou s 800dpi a měl jsem MX440 s 64bit sběrnicí. Od té doby jsem si zahrál za dobrý klan jen když mi to nějací přátelé nabídly, naposledy asi Cyber Machines v CoD2 a těsně před rozpadem Red Dog Elite v CoD1. Od té doby hraju jen pub pro prdel, mám jinačí zájmy.