TV prima a dalsi-mycinema P7131D

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Hrochan
Začátečník
Začátečník

TV prima a dalsi-mycinema P7131D

Příspěvek od Hrochan »

Zdarec
Mam Asusku MyCinema P7131 hybrid,kdyz mi ji pred tydnem privezl opravar(nemela se rada s drivery na GPU,na coz sem neprisel) tak tam bylo naladeny CT1,2,4sport,24,prima,nova,ocko a noe tv
Jelikoz se mi zmrsil PowerCinema a odmital ukazovat obraz (taky se nema rad s grafikou...) tak sem ho reinstaloval
Pak sem ladil programy a nenaslo to primu,ocko ani noe tv
V asus EZVCR to je stejny
Neexxistuje nejaka vychytavka jak to ladit manualne popripade nejaky inteligentnejsi autoladic? Prinejhorsim to dam kamosovi co bydli na kopci,on to naladi a da mi to ale chtel bych vedet jak na to jinak :)
Predem diky
Asus P5QL Pro-----Pentium DC E5200@3500mhz+TR ultra 120-extreme-----Sapphire HD 4830+accelero twin turbo-----2x2gb a-data vitesta extreme-----WD caviar 120GB+samsung HD502IJ -----Seasonic 500W-----LG GSA 4120B-----CM Elite 330-----Asus MyCinema P7131D-----120mm in,120mm out xilence fan -----Sennheiser HD201-----Samsung 2032BW
Obrázek - kamosuv Celeron :D
Athos de la Fere
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MyCinema P7131D

Příspěvek od Athos de la Fere »

Power Cinema žádný manuální režim ladění nemá, nevím jakou používáš anténu, zkus anténu se zesilovačem, třeba pokojovou, nebo tu prutovku co k Tv kartě dávají dej někam ven, co nejvýš atd. Já nemohl chytit nic a pomohlo mi tu prutovku dát na zábradlí balkonu (v paneláku) a v jiném místě mi zase pomohla pokojová anténa se zesilovačem (zděný činžák). Podporuje ji taky Media portal - http://www.team-mediaportal.com/ , ale ten jsem nezkoušel. Jinak, jestli ti to naladí někdo s lepším signálem, tak to možná chodit bude.
"Všichni nemůžou bejt chytrý, ti hloupí musí tvořit výjimku, jinak by bylo na světě tolik hlouposti, že by z toho byl každej druhej blbej!"
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“