jak zapojit dvd rom
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- kapralik13
- Nováček

-
jak zapojit dvd rom
zdravim,jsem laik ohledně pc,koupil jsem do mojeno starého počítače dvd rom LG drd 8160B a nevim jak to zapojit,vyměnil jsem ji za cd romku,ale dvd my to stejně nebere,co bych měl udělat nebo kde bych stáhl nějaký návod moc dík
- kocourleo
- Začátečník

"dvd my(i) to stejne nebere"
Jak tomu mám rozumět? Dáš tam DVD disk a nevidíš v Průzkumníku na tom DVD disku žádná data?
Žádný návod nepotřebuješ, jen zkontroluj jumper na mechanice, zda je nastaven jako na té předchozí mechanice (najdeš ho tam, kde jsou konektory a má tři polohy MA, SL, a CS). A taky by bylo lepší použít datový kabel s 80 žilami (pokud ho už nemáš).
Jak tomu mám rozumět? Dáš tam DVD disk a nevidíš v Průzkumníku na tom DVD disku žádná data?
Žádný návod nepotřebuješ, jen zkontroluj jumper na mechanice, zda je nastaven jako na té předchozí mechanice (najdeš ho tam, kde jsou konektory a má tři polohy MA, SL, a CS). A taky by bylo lepší použít datový kabel s 80 žilami (pokud ho už nemáš).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- kapralik13
- Nováček

-