Timeshift

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já tím myslel, zda ti myš funguje v menu hry a nebo taky ne :roll:
Goldnoob team proud member!
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

ajo sry tak v menu hry mi normal funguje
má mašina:)
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

tak jsem se na tohle taky vrhnul a celkem dobry.
Efekty ve hre,obcas zmacknout nakej cudlik,zastrilet si,prostudovat grafiku,precist si co po mne chteji jako vzasade na 8800GTX bych rekl ze to svisti jak po strnisti.Takova oddechovka ale navykova.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hele, sem v nejaky ohrade, vystrilel sem tam vojaky, pak se u vchodu objevy tank a ja mam jit do nejakyho vchodu do dalsi trubky nebo co, ale na miste vyznacenym na mape je jen tank s kterym nejde nic delat. zadnej vchod nic :oops: :? . jak dal? sem z toho celej nestastnej uz :twisted:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

pripadne zakysy jsem konzultoval s timto http://guides.gamepressure.com/timeshift/ :-). zkus si najit misto kde jsi, urcite reseni najdes ;).
---
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

kuju :up:
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

Flegy píše:hele, sem v nejaky ohrade, vystrilel sem tam vojaky, pak se u vchodu objevy tank a ja mam jit do nejakyho vchodu do dalsi trubky nebo co, ale na miste vyznacenym na mape je jen tank s kterym nejde nic delat. zadnej vchod nic :oops: :? . jak dal? sem z toho celej nestastnej uz :twisted:
Musis jit ven z te ohrady k tanku ktery po tobe strili. Kousek od nej je vstup do metra. Staci jit jenom podle toho bodu na mape.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

A co s tou mysi,dela mi to same a to sem si kvuli poradny grafice koupil GTS!!!!!!!!!! :(
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

xmen2 píše:A co s tou mysi,dela mi to same a to sem si kvuli poradny grafice koupil GTS!!!!!!!!!! :(
Imo podle mě je blbost kupovat nové komponenty jen kvůli jedné hře
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“