Logitech Z-2300 THX vs Redstar RS-502
Moderátor: CageJ
- BBS
- Začátečník

Logitech Z-2300 THX vs Redstar RS-502
dobry den prosim vas Jaky mate nazor na tyto bedny Logitech Z-2300 THX a Redstar RS-502 ktery z nich by ste my doporučili de my o prostorev zvuk ale na druhou stranu taky dost o kvalitní basy ono je to pro mě dost vyrovnaný prostorovej zvuk a kvalitní basy ale to je jedno jaky bys te my doporucili děkuji
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
- kotas
- Středně pokročilý

- F1l1p
- Středně pokročilý

A co si připlatit necelý litr a mít oboje? Creative GigaWorks ProGamer 5.1 THX G500
- BBS
- Začátečník

- nemistis
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
dobrý den
Mám z-2300 a mám dobrého kamaráda který má RS-502 a logitech má nesrovnatelně čistějši a lepší zvukový projev ještě sem tady neměl tu čest se s těmi redstary seznámit na úrovni abych mohl říci jakě doopravdy jsou ale co jsem zatím vyposlouchal mají zahuhlaný zvuk basy celkem dobré možná. Zde na PC tuningu je na ně recenze a s tou celkem souhlasím. Ale z-2300 mají po rozehrátí čistý zvuk vynikající basy a když si na equalizeru vytáhnete trošku výšky a středy tak hrají vborně.
Mám z-2300 a mám dobrého kamaráda který má RS-502 a logitech má nesrovnatelně čistějši a lepší zvukový projev ještě sem tady neměl tu čest se s těmi redstary seznámit na úrovni abych mohl říci jakě doopravdy jsou ale co jsem zatím vyposlouchal mají zahuhlaný zvuk basy celkem dobré možná. Zde na PC tuningu je na ně recenze a s tou celkem souhlasím. Ale z-2300 mají po rozehrátí čistý zvuk vynikající basy a když si na equalizeru vytáhnete trošku výšky a středy tak hrají vborně.
- Fred-69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
.
hele já osobně jsem vlastnil Redstar RS-502,sice zvuk celkem dobrý,ale hned jak jsem je zapojil tak mi nešel centr,takže bych raději spoléhal na 2.1 od Logitechu určitě to bude jiná kvalita zesilovače a zvuku,ikdyž jsou to jen 2.1,věřím,že zvuk mají supr....Jdi do nich
- BBS
- Začátečník

- *VIPER*
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já ty Pro-Gamery mám a je to fakt rozdíl oproti předchozím reproduktorům, sice jsou taky z plastu, ale satelity jsou velké, pevné a i celkem těžké a hrají opravdu skvěle. Nemluvě o SW - ten je skoro až nepříjemně těžký.
Dohromady s X-fi Extreme gamer je to docela zážitek poslouchat, má to takový hutný prokreslený zvuk oproti levným plastovým reprákům nebo třeba Genius HT 5.1.
Jinak porovnání s Redstar je tady:
http://www.zive.cz/Hardware/Test-reprod ... fault.aspx
Vyšly cca na stejno, Creative mají o fous lepší zvuk, ale vyšší cenu a asi je i otázka vzhledu - třeba mně se dřevo domů nehodí ke zbytku věcí...
Takže je to na tobě...
Jinak porovnání s Redstar je tady:
http://www.zive.cz/Hardware/Test-reprod ... fault.aspx
Vyšly cca na stejno, Creative mají o fous lepší zvuk, ale vyšší cenu a asi je i otázka vzhledu - třeba mně se dřevo domů nehodí ke zbytku věcí...
Takže je to na tobě...
- Fred-69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...
Měl jsem možnost porovnat Progamery500 a Redstary502,vlastnil jsem oboje sestavy,vykon bych rekl ze progamery jsou daleko lepsi,ale zase redstar maji dalkove ovladani a cele ve dreve bedny,Rikal jsem si progamery nemuzou tak dobre hrat jako redstary ve dreve,furt jsem vahal ale nakonec jsem je koupil a sel bych do nich znova,za tu cenu jsou cool,skoda jen ze nemaji DO.Vrele doporucuji do 5K nic lepsiho nesezenete