Ozvucenie miestnosti.

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
sisikar
Začátečník
Začátečník

Ozvucenie miestnosti.

Příspěvek od sisikar »

cawte , chcel by som sa opytat ze ako sa urcuje ozvucenie miestnosti.Ako posudzuju ze ake repro a aky vykon treba na ozvucenie roznych miestnosti. Ja mam Logitech x-230, aku miestnost dokazu ozvucit?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No tak obecne ten dotaz miris trochu naopak.. resi se spise otazka toho, co na ozvuceni daneho prostoru.. pak bereme v potaz tvar mistnosti.. odrazove plochy.. podlahovou plochu.. atd..
Vysledkem je sestava, pripadne AP navrzene tak, aby slouzilo presne danemu ucelu.. tzn. reseni vazeb apod., u domaciho poslechu jde o to, jestli muzika, nebo filmy.. jde v podstate jen o to, jake mas prostredky..
..ono co si budem povidat.. na doma musi "kvalitnich" 50W stacit v podstate vsude..

Jinak at to upresnim jeste vice.. vzhledem k one sestave Logitechu mi pripada nesmyslne kolem nich stavet mistnost.. :)
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Jinak at to upresnim jeste vice.. vzhledem k one sestave Logitechu mi pripada nesmyslne kolem nich stavet mistnost.. :)[/quote]

Jo jasni , ale ja proste len chcem vediet ci mi to miestnost ozvuci. ona miestnost ma okolo 20m2 takze este rataj nabytok a toho mam dost :D takze okolo tych 16m2
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No jednak uz ty repro mas, takze mi ted pripada nesmyslne resit jestli ti k necemu jsou.. nehlede na to, ze snad vis, jak hrajou ne..?
Druhou veci je, ze podobny chrastitka k PC se nedaji nazyvat ozvucenim.. i zde ale v kazdem pripade plati, ze danemu ucelu poslouzit muzou.. tim mam tedy na mysli, filmy, hry..
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“