Progaming a věci okolo

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

J3N píše:
axloth píše:Tak ted me COD4 bavi jeste vic. Kazdej se snazi nahaxovat naky fps bugy a ja si je vodim se 30fps... no asi si to jdu zapnout :)
Až v CoD4 s 30fps budeš někde mezi TOP5 klany evropy tak mi napiš a ja ti osobně poblahopřeju.
PS: Stejně si myslim že s takovýma FPS ty lidi spíše než postřílíš vylaguješ.
fakt se mi otevira nuz v kapse z tebe...
ja hral do dnes na FPS limit 85.......
u cod2 sem nemel fps vyssi nez 91 a je zajimavy ze jsem byl( stale sjem ) kolem 10.mista na NEJOBLIBENEJSIM SERVERU v UK-Francii-Holandsku....a to MORK serveru
http://stats.morkclan.co.uk/playerlist_score.html
//ted uz 21.protoze sem na cod2 nesahl asi 3 mesice.
nikdy sem necitoval, nestahoval configy.
h4 ma pravdu, nedavno sem se tady bavil s klukama z http://www.holylandclan.com/ o configach a vesmes to je takhle.
na fun games hrajes na highdetaily se vsim on amax.
na zapasy,ligy,turnaje...800*600(1024*768) 90% na low i s texturama na medium...
ted sjem videl i config jednoho TOP tymu na cod4, kde neni vubec nic,vse low, uplne me z tho boleli oci ale takhle to ti tvoji TOP tymy hrajou.
takze se probud ze sna.
//BTW: napis mi zde nejake tve TOP clany?
BTW: OSIRIS clan(UK)
TNS (Uk)
MORK (Uk)
Nango(uk)
NANo(uk)
OTLWS(uk)
vsechny hrali World domination, asi 100 0000 0000 lepsi nez nejaka ESl liga a jim podobne.

2H4: hele k cemu je dobry to frame( nemyslim FPS) to druhy cislovani,kde default je nastavenej 100...min.je 50.)nejak sjem to nechopil :oops:
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

hlupak: takhle to nemuzse brat, ze tamhle nekde na nejakym serveru jsi desaty i s malym fps... ti taky muzu rict, ze jsem byl pul roku v top3 na dm only rifles na NoMerci serveru, mel jsem max fps 125, min fps 20, ale jakmile prisel zapas proti eSube, nEph, NecroRisers ci jinemu lepsimu klanu, tak jsem se bez fullauta nechytal.

jinak s tim fps configem mas pravdu. je to orezany jak svin. jednak pro zvyseni fps a druhak pro to, ze nepotrebujes videt, co visi nepriteli nad hlavou za obraz a jaka plechovka se vali na zemi. je to taky pro zprehledneni mapy. takovyto fakt jsem tu jeste snad necetl, ale je tomu tak.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Když se tu tak bavíte o těch cfgčkách, vzpoměl jsem si, jak jsem vytvořil v CoD2 opravdu dobrej config s 333fps omezením a poslal ho mému kamarádovi, tehdejšímu hráči kybernetickejch mašin, Klerikovi a asi za tři měsíce mi došel ten config od Martyho a Streeta (jestli vám ty jména něco říkají)...

Dnes už to s tím ořezáváním nehrotím, nehraju ani první, ani druhou, ani žádnou jinou ligu, jen občas zahraju nějakej mixík domluvenej na IRC. Takže jde progaming mimo mě. Je vtipný občas pokosit ty rádoby skillery a vidět, jak jejich naivní blbý mozečky řvou a snažej se omluvit svůj "náhlý" skillový výpadek...

hlupak: Popravdě, nevím vůbec co ta čísla znamenaly a znamenají... :oops:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

MichiGen píše:Tak napriklad ja niesom progamer ...
Asi v nás bude rozdíl, že já to hraju jen pro zábavu, abych si zahrál a chci aby ta hra taky nějak vypadala. Nechci v ní bejt nejlepší na světě :)

Proto nebudu za každou cenu ořezávat detaily, aby to vypadalo jak přejetá ropucha, to radši skousnu nižší FPS.

Je to i o výběru (spolu)protihráčů, vybírám si sobě rovné takže je jim jedno, že to lamím (a oni třeba taky). Typy co všechno moc prožívaj a jsou schopný tejden běhat po jedný mapě 12 hodin denně, jenom aby věděli o každém kamínku, pilujou taktiku atd. jsou úplně někde jinde než já. Asi jako sportovci. Vrcholoví chtěj špičkové podmínky, rekreační si zahrajou i v horších, jde jim jenom o zábavu :)
Goldnoob team proud member!
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Thellwin: Hlavně je blbost, že profíci v progamingu mají super nabušený počítače. Mají absolutně standartní PC typu X1950PRO, žádný Ultry, jak se nám tu snaží namluvit J3N.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já těma špičkovejma "podmínkama" myslel třeba ty konstatntní vysoký FPS :)
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

dit se kouknete na cs source klan Esuba ..sou spickovy ..rychli ..maji prumerne pc a vse na low nebo medium ....
J3N
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J3N »

BRKO píše:FPS vykon nezlepsi, dost "top" plejeru hraje na starych pleckach a jak jim to jde!
Je to o treningu, kdyz bude nekdo hrat 10 hodin denne se 40 fps tak bude vzdy lepsi nez 200 fpsak, ktery hraje 1 hodku denne.

Hraju CSSource - hraval jsem na x2 3800+ a hraju ted na e6600 - subjektivni ingame rozdil veskery zadny, pri hre stejne nemam cas sledovat fps a mam nastaveno omezeni zobrazovani fps na 100 :)
Jestli ty osobně tvrdíš že hraješ 10hod. deně čistého herního času tak podle mě kecáš. Jednak je to náročé na čas protože 10hod. hraní + alespoň 8hod. spánku ti nechá jen čistých 6hod. na školu nebo práci a i kdybys měl takovou pracovní dobu tak bys to nevydržel díl jak 3dny. Navíc ja už po 8hod. čistého hraní jsem tak unavený že se na to pořádně nesoustředím a stojí to za nic. 10hod. nepochopím.....

axloth píše:Jde o to, ze pokud je hardware schopen provozovat hru zcela plynule (tzn. FPS neklesa pod nakejch 40) tak uz ti je pak jedno jestli mas 50 nebo 800, protoze rozdil stejne nepoznas.

Pokud hodlas byt progaymer v CoD4, tak v zapasech stejne je fps omezeny, takze bugy nevyuzijes.

Pokud nedostatek vlastnich schopnosti hodlas nahradit naslapnutym PC, tak se nedostanes nikam. Funguje to obracene, nejdriv je treba vlastnimi schopnostmi narazit na hranici svyho HW a pak nejak upgradovat to, co je treba.

To, ze CS jede na slabym HW je fuk, protoze se to odehravalo pred mnoha lety.

Se svyma prachama si samozrejme delej co chces, ale jestli si od vyssiho FPS slibujes lepsi herni vykony, tak ses vedle jak ta jedle. Dle nazvu topicu te asi zajimal progaming a FPS, tak tady mas dobre minenej nazor a zkusenosti jednoho veterana. Ignoruj na vlastni nebezpeci.
Už to tu jednou bylo řečeno tak si to třeba zpětně přečti...... FPS minimálně na 125 ovlivňuje CoD4 ve větším měřítku takže využiju minimálně jednoho bugu oproti těm tvým 40fps. A na to že tím kompenzuju skill už jsem odpovídal 2X tak si to dohledej zpětně.

gmn píše:jestli muzu taky prispet tak samozrejme na FPS hodne zalezi ale je 1000 jinejch zpusobu jak s protivnikem vy**bat :) (trickovani, taktika, cover,...) takze jo, na FPS dost zalezi (kdyz to zbesile rushujes...) ale lze vyhravat i na nizkym frame ratu. nazdar! :)

edit: a to nemluvim o strelbe do zad :lol: :lol:
Mám jediný dotaz.... Co je to "cover"? Ten pojem neznám. Předem dik za odpověď. :)

Wuuduu píše:
J3N píše:...snažím se dostat tam kde naznačuješ = do progamingu. Ještě tam sice z daleka nejsem ale začíná se to rýsovat k lepšímu tedy alespoň po tom co tvrdí lidi, kteří semnou hrajou. A dobré PC je pro mě dobrý základ.
prosim, prosim, chcel by som si s tebou zahrat... skillujes a bug/cheatujes aj na nejakom publicu, pls?
Chodím často na eSuba DM a jinak po různých SD. Kdyžtak se mi ozvi na ICQ a klidně si zahraju. Moje ICQ:341-680-602

h4__ píše:J3N: Jak jsem už jednou říkal, na fps skill nezáleží, jen je to jakási komodita - analogie je špatná herní myš a dobrá herní myš.

S Geniuskou můžeš být taky skilla, ale když si koupíš MX518 GG, tak se nezlepšíš, pouze si zvykneš na větší komoditu. Budeš stejně dobrý, ale na Geniusce už nikdy nestřelíš tak přesné heady. Proto žádné 8800GTX SLi ti nezlepší skill. Jen si na to zvykneš a už si na jedné 8800GT dobře nezahraješ.

Osobně jsem hrál CoD1 za necroraisery, kteří byly 3. na mčr na Invexu (osobně jsem tam nebyl) a to jsem hrál s Geniuskou s 800dpi a měl jsem MX440 s 64bit sběrnicí. Od té doby jsem si zahrál za dobrý klan jen když mi to nějací přátelé nabídly, naposledy asi Cyber Machines v CoD2 a těsně před rozpadem Red Dog Elite v CoD1. Od té doby hraju jen pub pro prdel, mám jinačí zájmy.
Na tomhle taky něco bude.

Thellwin píše:To asi není to samé, 5 FPS je hluboce pod hranicí hratelnosti pro všechny vyjma některých herní sadomasochistů.

50FPS je hratelné pro velku většinu, max. pár progejmrům to nestačí.
Nevím no lidi co jim skáčou FPS mezi 60-160(podle toho kde se nachazejí na mapě atd.) říkají že je to pěkně nanic. A teď mluvim o lidech co si sem tam zahrajou na 2hod. deně.

slaava píše:me prijde, ze vetsina zucastnenych, co rikaji, ze staci nejakych 50 fps hraje jen singl hry. si zkuste stahnout free wolf:enemy teritory a laborovat s fps, jak se vam bude hrat. to pak uvidite veci :roll:

J3N: kdyz pominu tvoje placnuti o cod1 esube a TOP1 tym v Evrope, tak to asi neznas junk52, ocrana.ati, gummi, stary iNf!N!tY (nez pod ne presli cesi) a dalsi... to az v cod2 vyhravali. kdyz pomineme lanky, kde se jim moc "nevedlo". dale rikas, ze kazdy "PRO" hrac ma nabuseny pocitac. mozna tak nekde v koreji, ale u nas jen po skrovnu. i nasi "spickovi" hraci cs:s maji tak slaby PC, ze s nim sotva davaji 40 fps a jak si to davaj. nemluve o hracich cod4... proste ty si neco namlouvas, ale opak je pravdou. FPS ti skill nezlepsi, jen budes mit prijemnejsi prozitek bez skubajici hry. vim, o cem mluvim, stejne jako vetsina, ktera ti to vyvraci. a ze ti nejaky kamarad rekne, z tebe neco bude? kdyz myslis :roll:
Z těch starších znám Ocranu. Ale CoD1 sem začínal asi cca rok předtím než skončilo staré GZ. Tam jsem byl rád že vím jak se co dělá na ESL.
Jinak co sr týká těch počítačů tak jsem v jednom přízpěvku na 1 nebo 2 straně napsal že maji přinejmenším počítač jako já.

hlupak píše:
J3N píše: Až v CoD4 s 30fps budeš někde mezi TOP5 klany evropy tak mi napiš a ja ti osobně poblahopřeju.
PS: Stejně si myslim že s takovýma FPS ty lidi spíše než postřílíš vylaguješ.
fakt se mi otevira nuz v kapse z tebe...
ja hral do dnes na FPS limit 85.......
u cod2 sem nemel fps vyssi nez 91 a je zajimavy ze jsem byl( stale sjem ) kolem 10.mista na NEJOBLIBENEJSIM SERVERU v UK-Francii-Holandsku....a to MORK serveru
http://stats.morkclan.co.uk/playerlist_score.html
//ted uz 21.protoze sem na cod2 nesahl asi 3 mesice.
nikdy sem necitoval, nestahoval configy.
h4 ma pravdu, nedavno sem se tady bavil s klukama z http://www.holylandclan.com/ o configach a vesmes to je takhle.
na fun games hrajes na highdetaily se vsim on amax.
na zapasy,ligy,turnaje...800*600(1024*768) 90% na low i s texturama na medium...
ted sjem videl i config jednoho TOP tymu na cod4, kde neni vubec nic,vse low, uplne me z tho boleli oci ale takhle to ti tvoji TOP tymy hrajou.
takze se probud ze sna.
//BTW: napis mi zde nejake tve TOP clany?
BTW: OSIRIS clan(UK)
TNS (Uk)
MORK (Uk)
Nango(uk)
NANo(uk)
OTLWS(uk)
vsechny hrali World domination, asi 100 0000 0000 lepsi nez nejaka ESl liga a jim podobne.

2H4: hele k cemu je dobry to frame( nemyslim FPS) to druhy cislovani,kde default je nastavenej 100...min.je 50.)nejak sjem to nechopil :oops:

Jak jsi tam zmínil na co jsem reagoval..... když máš konstantních 80fps tak to asi jde. Ale ja jsem s tím člověkem mluvil o 30fps. Myslíš že bys to dovedl s 30fps?
Jinak ESL pro mě byla slušná liga v CoD1 ale už od CoD2 se věnuju jen ClanBasi protože mi připadá že ESL je spíše nějáká neprestižní německá liga. World domination neznám kdyžtak mi na ni dej link. Dik
Ohledně těch CFG: Jestli maji počítač takový jako já nebo klidně i slabší a maji to tak ořezané tak jim to těch 250 stejně udělá. A když jim to dá 250 tak proč by hráli na nějakých např. 125 nebo dokonce 60fps. To by asi nevyskočili tam kde skakaji na první pokusy při zápasech.(viz. dema z CB)

h4__ píše:Thellwin: Hlavně je blbost, že profíci v progamingu mají super nabušený počítače. Mají absolutně standartní PC typu X1950PRO, žádný Ultry, jak se nám tu snaží namluvit J3N.
OK uznávám máš pravdu. Když nemáš shit PC a nehraješ se 60fps + totálně ořezanou grafikou tak nemáš šanci být skiller jelikož čím více máš FPS tím větší jsi lama.
Naposledy upravil(a) J3N dne úte 12. úno 2008, 01:30, celkem upraveno 5 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Však já mluvím o "normálních lidech" ne progejmrech a myslím FPS u her obecně :roll:

Btw těch X postů za sebou je doufám, jenom špatnej vtip, takže použij tlačítko edit a všechno to naflákej do toho prvního a já pak ten zbytek promažu.
J3N
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J3N »

h4__ píše:Thellwin: Hlavně je blbost, že profíci v progamingu mají super nabušený počítače. Mají absolutně standartní PC typu X1950PRO, žádný Ultry, jak se nám tu snaží namluvit J3N.
OK uznávám máš pravdu. Když nemáš shit PC a nehraješ se 60fps + totálně ořezanou grafikou tak nemáš šanci být skiller jelikož tam takové neberou. Pracuju ale na tom hazeni do jedné zprávy.
Naposledy upravil(a) J3N dne úte 12. úno 2008, 00:46, celkem upraveno 1 x.
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

Kamarad tak nehorazne daval sice jen "2". amd ligu pri 16ti fps. ze nikdo neveril. CS sem hraval dlouho a rozdil mezi 60 a 100 fps sem nezaznamenal zadny.... Zajimavy je, ze tuhle informaci sem na pctuning pisu uz potreti a furt dokola nekdo zaklada uplne stejny trejdy o tech samych veci:)
J3N
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J3N »

Lamac píše:Kamarad tak nehorazne daval sice jen "2". amd ligu pri 16ti fps. ze nikdo neveril. CS sem hraval dlouho a rozdil mezi 60 a 100 fps sem nezaznamenal zadny.... Zajimavy je, ze tuhle informaci sem na pctuning pisu uz potreti a furt dokola nekdo zaklada uplne stejny trejdy o tech samych veci:)
No nevim co na to říct..... jestli hrál při 16fps tak to muselo slušně lagovat. Soupeři asi nevěděli kde dřív střílet protože se oběvoval pokaždé jinde jako duch a byl na to zvyklý.
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

lol :-D

hral jsem vsechny dily serie Call of Duty za team nEophyte(komu to nic nerika, tak mu nerika nic ani progaming - bez urazek), ted uz neni cas takze funguji pouze v zazemi teamu. budu psat pouze za tuto hru(serii), jine engine jsou na tom totiz ohledne FPS JINAK!!!

vsichni aktualni top hraci se nezmenili, nikdo nepribyl, lide, co meli neco v ruce v prvnim dile jsou na spici v poslednim pokracovani i ted(protoze zbytek sceny na to proste nema) - tudiz z tohohle hlediska je fps a progaming smesna otazka.

na FPS ale proste ZALEZI(kdo rika, ze ne, tak je debil, nebo hraje hru pro zabavu - druhou moznost neodsuzuji!!!), (bugove hodnoty jsou POUZE!!!! 125 a 333, ostatni vyvracene famy)333 az moc bugova(nebudu rozebirat), proto nastaveni serveru a pbsv configu serveru je vzdy omezeno na com_maxfps 250!! tudiz vsichni, zduraznuji VSICHNI HRACI, co maji rozum v hlave nebudou hrat u sebe s nastavenim omezeni na 250(i kdyz by na to meli stroj), ale na 125!!!!!
a kdyz mate trebas 40-60-80 nebo i 100 fps, tak ta hra se bude chovat znatelne jinak, nez pri 125 a zcela jinak, nez pri 250. pro lidi, co mi neveri a maji svoje demetni pravdy, tak si zkuste vice lidi na korektne nastavenym serveru s ff pamem dat vedle sebe fullauto(klidne i v jinem dilu cod-vCoD, CoD2) ze stejne zbrane s ruznym poctem fps a dva s nastavenim com_maxfps 250/125... BUDE to proste JINE!!! nejjednodussi zpusob, jak presvedcit i nejzarputilejsiho "hlupce"....
dalsi vec - na spici, kdyz na to mate, se dostanete i s fps velmi nizkym, casto az na hranici plynulosti, tech pripadu je celkem dost a proc? protoze mile deti, je to teamova hra, snad i teamovy sport a hlavne je to i o vice aspektech - nestaci to mit v ruce, ale predevsim poradne v hlave!!!

a podtrzeno a secteno PROGAMING V CR a jeho otazka je v soucasne dobe dost DOST smesna... protoze v republice mame jedineho progamera
(pod timto slovem si predstavuji cloveka, co se hranim ZIVI na plne care, ne ze jsem hral za team, co me semtam platil, platil nam vyjezdy do zahranici, lanky, servery, jidlo, hw atd atd, ale co ho to proste zivi, smesne "vyplaty"/dotace se opravdu nepocitaji a stejne tech, co je v soucasne dobe "plati" jejich zazemi za "smesne" ceny je taky malo +-1team cska,co ma smlouvu za ceny) jedinej skutecnej progamer je proste w3 hrac giacomo!!! takze spis bych threadu zmenil nazev na "gaming"....

sam nedostatkem fps netrpim

Kód: Vybrat vše

http://www.rayman.phorum.cz/cod4.jpg
ale pokud tohle myslite jako forum vazne, tak je tu 90% OT sh*t

enjoy!
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
J3N
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J3N »

raym0n píše:.....
Nejdříve k pojmu PROgaming. Ja osobně jakožto člověk žijící v ČR si představím pod pojmem český progamer hráče, který hraje za nEop, eS,.... pro zábavu a pro to aby se někde dostal za směšné ceny které jde vyhrát + ještě s tím že do něho všichni jak si říkají "normální lidé" hustí ať si jde rači ven zahrát fotbal jinak že skončí jako magor s lopatou v ruce. Takže dokud žijem v téhle době a v ČR tak nejde o PROgamingu jako takovém mluvit. Myslím ale že pojem progaming si vybavuje každý podobně jako já a proto se zde i používá.(Mluvím samozdřejmě jen za sebe a je to jen můj názor)

Teďka k FPS.... co třeba využít 250fps ke skokům na jumpy když už je možné dosáhnout této hodnoty?(nevidím důvod proč to držet na 125. Leda že je to příprava na MZH kde PCčka dosáhnou zhruba této hodnoty)
Je jasné že nejde jen o to jak dobře hráč střílí ale hlavně o to jak u toho myslí. Ale když člověk neumí střílet a nemá vybavení jaké by potřeboval nebo na jaké je hodně zvyklý tak je mu myšlení nanic když zrovna nebude dávat každého jen do zad jelikož většinu přestřelek prohraje.

Další věc je ten screen - Nefunguje..... napíše se:

Error 404 - Not Found

The requested URL /cod4.jpg was not found on this server.

Požadovaná stránka /cod4.jpg nebyla nalezena.
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

J3N: raym0n to řekl jasně, jsi snad natvrdlý? Prostě 250fps je ti k ničemu, protože tam máš horší výsledky, než při 125. Kua kolik lidí ti to má ještě říct? :x
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

barco píše:Konštatných 100FPS v CS 1.6 Ti udrží aj PC za 10000Sk, to mi ver ... Napr. už taká prahistorická (dnes) karta ako X800XT udrží 100FPS pri 800x600 aj pri 15 smokoch, takže tak ...

Keď vravíš, že si hrával CS v "prvej lige", tak neverím, že nepoznáš rozdiel medzi 60 / 70 a 100FPS :wink:
Jenze ja hral v dobe, kdy jeste zadna x800 neexistovala. Ani verze 1.6 neexistovala. Mel jsem GF2 MX400, hrala se 1.1 (potom hlavne 1.3) a vsichni meli kulickovy mysi a CRT :wink:

J3N: Je strasne moc videt jak vubec netusis o cem mluvis/pises. Uz jen to zamenovani nizkyho fps a lagovani.

Do bugu v CoD az tak nevidim, protoze obcas MP hraju az ted CoD4. Driv jsem povinne musel CoD nesnaset, pac jsem byl DoDar :) Kazdopadne jsem na zadnym publicu jeste nevidel nekoho vyskocit nekam kam bych ja nevyskocil, ze by nekdo strilel rychleji se mi taky nezda.
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Ten FPS bug není ani tak o jumpech, ale samozřejmě jsou tu taková místa. Příkladem za všechny byl v CoD1 na railyardu v hale po okrajích ta železobetonová konstrukce. Bez 125 jsi tam nevyskočil. V CoD2 mě zrovna nic nenapadá a v CoD4 jsou jumpy celkem napytel, zatím se moc nejumpuje.

Ale hlavní rozdíl je opravdu ve střílení. Zkus si dát /com_maxfps 60 a střílej si s M4 a kolimátorem. Pak změň na /com_maxfps 125 - budeš si připadat, že hraješ s úplně jinou myší a jiným monitorem. :-)

// V CoD2 na tužánu bylo hodně jump bugů, ale bylo zapotřebí ještě zvládat strafe jumpy. Např. u německýho respu vylézt na střechy na levo a přes ten tank přeskočit na ten druhej barák.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

h4__ píše:Ale hlavní rozdíl je opravdu ve střílení. Zkus si dát /com_maxfps 60 a střílej si s M4 a kolimátorem. Pak změň na /com_maxfps 125 - budeš si připadat, že hraješ s úplně jinou myší a jiným monitorem. :-)
Pri soucasnym nastaveni a HW mi je jedno jestli mam maxfps 60 nebo 125, pac mam porad kolem 35 :)

V cem je rozdil? V kadenci?
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Zbraň se snadněji drží při fulloutu, imho i míň oslňuje záblesk ze zbraňe. Prostě se to nedá popsat, je to hrozně subjektivní pohled, ale poznal bys to. :-)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

/ot
podle tech asi 4 stranek shi*u co tu resite porad do kola mi prijde jako jediny vysvetleni ze J3N je progamer leda ve svy hlave, vetsinu casu nekde na pubu a skutecne veri tomu, ze 250 fps je zeme zaslibena, fakt dmnce, kamos hraval csko(1.3-1.5 myslim) na peknym shitu TNT2, 128 ram a celer 300(blba deska nesel taktovat) a daval si to hodne dobre, jen o fps to fakt neni, mozna jako berlicka se hodi, ale pokud to myslis vazne fakt bych se tu nehadal o tom jestli je lepsi 125 nebo 250 fps a sel to kua zkusit a z toho bych si pak vybral co je pro me nejlepsi.... A neveril tomu ze kdyz maj progameri nabuseny sestavy(kdo je asi tak sponzoruje ze...) ze to jako normlani hrac budu potrebovat taky, protoze oni to maji... kolik ti je podle rodicu tak asi 15 a delas diru do sveta ve svy hlave.
sry ale rict sem to musel
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“