-toto je moja draha stránka a bola by som rada kebyže mi ju ohadnotite a poviete svoj názor a poradite. Je robená vo FrontPage, čiže je písana HTML.
Dakujem vám za vašu ochotu

Kód: Vybrat vše
<?php
$handle = fopen("3.bin","a");
fclose($handle);
$handle = fopen("3.bin","r+");
$3 = fread($handle,10);
++$kolik;
rewind($handle);
fwrite($handle,$3);
fclose($handle);
echo "Stali ste sa návštevníkom číslo "
, $3 ;
?>
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj

A to jako proc? protoze je to out?laskavo nepouzivaj RAMY (tiez iframe). to je asi to najhorsie, co mozes urobit

s rámama se sice menu dělá hodně pohodlně ale je problém při odkazování na web - většinou se ukáže jen obsah hlavního rámu a zbytek - menu - ne.Lamicz píše:A to jako proc? protoze je to out?
Framy nejsou nic spatnyho, daji se udelat velmi pekne. Nevyhoda je min prehledny kod, urcite problemy se SEO, ale velka vyhoda je napr. menu stale nahore na ocich a kompatibilita s prohlizeci, kteri neumi CSS.
A BTW - iframe jsou neco uplne jineho

Ono to nějak šlo. Když jsem dělal svůj web, tak jsem to nějak dělal, ale to je přes 2 roky zpět. Od té doby používám framy jen ve fotogalerii. Na kód, jak je to tam vyřešený (tam je jen odkaz z 2 rámů na 1) se můžeš kouknout ... viz kolonka wwwkarf píše:...problém při odkazování na web - většinou se ukáže jen obsah hlavního rámu a zbytek - menu - ne.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj