Zvukovka - zmizela?!

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Scofi
Nováček
Nováček

Zvukovka - zmizela?!

Příspěvek od Scofi »

dobry den prominte za ten divny nazev tematu nic jinyho sem nevymyslel uz mi to nemysli. takze > mam pc fijutsu siemens 3.40ghz IP4, integrovana zvukovka, zakladni deska P5GD1-FM. Mel sem nainstalovano linux a po totalnim formatovani disku sem nainstaloval windows xp sp2. Po spusteni se mi nechce nidke objevit data o zvukove karte apod. ani v zadnych jinych programech napr (sisoftware). stahnul sem Realtek 97 (uz nvm ten nazev) - je to balicek pro vetsinu integ. zvukovek - a i potom mi to neslo a zvuk porad nejede! Driv sem mel win home, vista, linux a vsude jel zvuk na 5.1 (Logitech). prosim sem zoufaly z toho uz
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je povolená v BIOSu ? Ve správci zařízení se nezobrazí ?
Goldnoob team proud member!
Scofi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Scofi »

ve spravci zarizeni neni a v biosu nvm kde co zmacknout tak kdyztak postup hned od zacatku zapnu ti pc prosim :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mno, najdi si v BIOSu něco jako "Integrated peripherals" a tam někde by měla být položka AC97 audio/onboard audio nebo tak nějak.

Obvyklé možnosti jsou AUTO nebo DISABLED, tak by v tvém případě mělo být nastaveno AUTO.
Goldnoob team proud member!
Scofi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Scofi »

zapnu pc > delete > a ted je tam modra obrazovka a nahore nejaky zalozky asi 6 nepamatuju si je ... prosim kde to najdu nemuzu to najit. urite to tam je?
Scofi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Scofi »

tak v biosu sem opravdu nenasel nic z toho co jste psal :( prosim co mam delat jaka je jeste moznost? je nejaky výpis ve windows ze bych vam ho poslal a vy zjistil co mi to dela za problem?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“