Jaký 24" LCD do 11500Kč

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Keile
Nováček
Nováček

Jaký 24" LCD do 11500Kč

Příspěvek od Keile »

Řeším problém s výběrem nového Lcd a to z těchto tří modelů:

SAMSUNG 245B
24'', 5ms,1000:1, 400cd/m2, TCO03, black, DVI-D
- chybí HDMI, cena kolem 10500Kč

BENQ G2400W
Silver-Black 24''/5ms/1000:1/DVI-D/HDMI
- o něm nic nevím jaký je? Cena kolem 9000Kč

HEWLETT PACKARD Pavilion w2408h
24''wide BV, 1920x1200, 5 ms, 3000:1, 300cd, VGA+HDMI, 4xUSB
- dle uživatelů problémový senzor. Cena 11500Kč

Co na něm budu dělat dle intenzity:
Velké excel tabulky, CAD,internet, filmy, hry.

Co poradíte? Díky
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

HEWLETT PACKARD Pavilion w2408h
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Shit jako shit,vem treba ten nejlevnejsi :)
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

godlike píše:Shit jako shit,vem treba ten nejlevnejsi :)
je HP W2408h dostacujici i na progaming,asi jedinej z tn panelu ma 8bit barvy a de to opravdu videt,zadnej input-lag a nemaze,je to ale tn takze pozorovaci uhly jsou spatny.,podsviceni je mozna take lepsi u samsungu ,ale na tom hp to vse predci barvicky
----pokud ale na lcd budes hledet z idealni pozice je tu fuk a pohoda
porovnaval jsem i samsung 245b ten ma o velke poznani horsi barvy!

zalezi proste na co to chces! ja na tom pouze hraju na filmy mam plazmu :) ,kamos si koupil eizo za 33000,- a jezdi se me na nem hur,protoze si potrpim na rychle zobrazeni reakci

pokud se se ti nelibi jake maji tn-lcd barvy di do hp,pokud ti to je jedno vem ten nejlevnejsi

godlike ---nemuzu si pomoct ale jsi vul :lol:
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Jak muze mit jedno TN lepsi barvu a druhy horsi?Vsechno je to jeden humus. :-) Mam s-pva a to je barevne horsi nez sips,tak na pul cesty k sipsu.TN fakt pro barvoslepy lidi a hrace.I kdyz proc kupovat TN na hry,kdyz staci 21cka CRT trinitron. Bude vzdy i na hry lepsi a barevne o 200% jinde
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

No 8bitové barvy vypadají opravdu jinak, osobně nebyl pro mě dobrý nápad přejít z MVA na TN, obraz vypadá lépe, pokud je poblíž zdroj světla a při větším osvětlení tam pořád něco je vidět, ale jakmile padne tma, tak výhoda lesklého povrchu je pryč.
Keile : jestli chceš to HP, tak ti ho prodám, mám ho necelý měsíc, slevu dám samozřejmě, kdyžtak SZ 8-)
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

spajdr píše:No 8bitové barvy vypadají opravdu jinak, osobně nebyl pro mě dobrý nápad přejít z MVA na TN, obraz vypadá lépe, pokud je poblíž zdroj světla a při větším osvětlení tam pořád něco je vidět, ale jakmile padne tma, tak výhoda lesklého povrchu je pryč.
Keile : jestli chceš to HP, tak ti ho prodám, mám ho necelý měsíc, slevu dám samozřejmě, kdyžtak SZ 8-)
posli me take sz s cenou :) ,treba ho hned prodas :roll: ,znamej bude prodavat eizo"potrebuje lepsi odezvu :razz: ,, takze mozna i vymeni ,ale byl by teda vetsi doplatek :oops:

ja ho mam pouze na toto http://www.imageupload.ca/viewer.php?fi ... 7v558j.jpg 21ctr tam opraudu nechci ,na ostatnich tn-kach me vadi podstatne horsi barvy a PVA co jsem videl tak maze a mate :roll: takze je to slozity :)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

maze a mate je co?Jakykoliv TN ani naznakem nema na Trinitron.Rychlost odezvy u CRT(21'' DELL krasnej za 1000kc) jaxi neresis a barvy mas uplne jinde.Na TN se ani nepodivas na film.Z trochu jinyho uhlu se furt meni barvy,zehora dolu taky.Zespodu to cerna do negativu.Ti co vymysleli TN bych strilel.
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

godlike píše:maze a mate je co?Jakykoliv TN ani naznakem nema na Trinitron.Rychlost odezvy u CRT(21'' DELL krasnej za 1000kc) jaxi neresis a barvy mas uplne jinde.Na TN se ani nepodivas na film.Z trochu jinyho uhlu se furt meni barvy,zehora dolu taky.Zespodu to cerna do negativu.Ti co vymysleli TN bych strilel.
pochop ze na filmy mam 120ku plazmu pc nemam na filmy a spoustu ostatnich taky ne,,a na stul u pc 21crt davat nebudu, protoze krasnej uz neni ,stul by me ho neunesl a ma malou uhlopricku ,21crt uz opravdu neeee,a nepopisuj me jaky to na 21crt je mel jsem ho 4roky

a pokud se na to koukas furt z jednej strany tak je tn-ko v pohode! pokud se drzim volantu a sedim v sedacce moc naklanet se nemuzu :)
a uz to neres,az obevim rychlej pva"npr." tak si ho koupim,zatim ale nevime co
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Muzet parit na plasme a TN hodit do kose :)
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

godlike píše:Muzet parit na plasme a TN hodit do kose :)
zenusce by se to moje haraburdi v obejvaku pred tv moc nelibilo ,jeste jsem na na plazme "pc" prez hdmi nezkousel,asi to nekdy udelam :)
dumar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dumar »

godlike píše:Muzet parit na plasme a TN hodit do kose :)
Parba na plasme neni dobry napad...pokud chces na tv na parbu tak ber LCD!!
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“