Jako absolutniho laika co se tyce gamepadu me zajima :
1) Chlazeni rukou (budeme nekdy potrebovat v gamepadu vodnika ?) - vyplati se nebo je to zbytecnost ? Ted myslim bezne hrani, ne polovinu dne a ne profigaming.
2) Layout (rozlozeni tlacitek, pak) - je dobry ? Subjektivni hodnoceni...
3) Kvalita provedeni - vydrzi ?
4) Neni lepsi bezdrat treba Rumblpad II, popr.obyc Dual Action kdyz nepotrebujete vibrace ?
Neco uz mi radil uz.Michigen, ale stale v tom nemam jasno. O Chillstreamu a obecne gamepadech se toho moc na netu nedozvite, mozna neumim googlit.
Sporty nehraji, auta vyjjimecne, pouziti zejmena na 3rd akce (DMC3, resident evil 4, skakacky...mozna i Jade Empire).
Jaký je nový gamepad Logitech Chillstream pro PC ?
- Jackin
- Začátečník

- isolove
- Nováček

-
- johnybest
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak ja mam od logitechu rumblepad 2 a i chillstream a musim rict ze subjektivne mi vic vyhovuje chillstream lepsi usporadani tlacitek a analogu a zdaji se citlivejsi nez u rumblepadu plus teda ma ma dve analogovy tlacitka coz je s ohledem na pouziti v zavodnich hrach rozhodne lepsi. A taky analovy packy jsou v kruhovym vyrezu narozdil od rumblepadu. Jinak chillstream bude to samo jak x360 controller akorat bez vibraci ale ty ja nikdy nepouzival tak jsem zkusil koupit chillstreama a spokojenost
(teda ne ze bych vyuzival chlazeni rukou
btw. fakt to chladi nekdy bych rek az moc). Jediny co bych chillstreamu mohl vytknout v porovnani s rumblepadem je softwarova podpora jakykoliv nastaveni ovladace nebo profily citlivosti dead zone apod. proste nic jenom ovladac nicmene zadna konfigurace ani nebyla zatim poreba. A co se tyce her tak i ty strilecky co na gamepad byli delany jako treba halo se daj hrat (i kdyz klavesnice+mys je lepsi)
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
- isolove
- Nováček

-
takze nakonic je to jedno ako citam. len xbox gamepad ma ovladace tiez na dve veci. ziadny dead zone nastavenia (i ked vraj na nete je daky neoficialny driver) a vibracie mi zatial nefungovali ani na jednej hre ktoru som skusal. vela ludi ma preto dva gamepady a kazdy pouziva na nieco ine..
inac ja som bol s xbox gamepadu prijemne prekvapeny. naviac ma dole port na headset. strcil som tam aj sluchatka z nokie a XP to detekoval ako HEADSET. ale este som neskusal ako presne to funguje. ci iba na XBOX LIVE hrach alebo vsade
inac ja som bol s xbox gamepadu prijemne prekvapeny. naviac ma dole port na headset. strcil som tam aj sluchatka z nokie a XP to detekoval ako HEADSET. ale este som neskusal ako presne to funguje. ci iba na XBOX LIVE hrach alebo vsade
PC: IntelDualCore 1,8GHz; DDR2 2GB PC667; 320GB HDD; nVidia 8800GT 512MB
- wallot
- Středně pokročilý

-
1 - je prijemne pri dlouhem hrani a da se vypnout a ma dve rychlosti
2 - vyhovuje mi vic nez muj stary thrustmaster dual analog 3 (rumblepad se mi drzel stejne ale thrustmaster ma vic tlacitek)
3 - po pul roce zadny problem
4 - to si musis rict ty
me chillstream maximalne vyhovuje
2 - vyhovuje mi vic nez muj stary thrustmaster dual analog 3 (rumblepad se mi drzel stejne ale thrustmaster ma vic tlacitek)
3 - po pul roce zadny problem
4 - to si musis rict ty
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- jo3
- Nováček

-
ja jsem si koupil chill stream, ale proste nefunguje, nejde nakonfigurovat, nic. mam visty 32 a kdyz jsem ho zkusil na starym kompu, kde mam xpcka, tak slapal, nejdriv jsem teda musel naistalovat ovladace. ale na visty zadny ovladace nejsou, prej to neni treba.. tak nevim.. mate nekdo nejaky rady? dik
prozradi mi nekdo alespon, jak zmenit kvadrant? uz jsem ho jakz takz zprovoznil, ale ma prehazeny tlacitka nejak a sviti mi tam prvni kvadrant, tak si myslim, ze to muze bejt tim. ale za boha nemuzu prijit na to, jak to prepnout nebo vypnout..
prozradi mi nekdo alespon, jak zmenit kvadrant? uz jsem ho jakz takz zprovoznil, ale ma prehazeny tlacitka nejak a sviti mi tam prvni kvadrant, tak si myslim, ze to muze bejt tim. ale za boha nemuzu prijit na to, jak to prepnout nebo vypnout..