http://www.coolink-europe.com/main.php? ... &cat_set=1
cena 30 euro nebo 37 dolarů
Moderátor: morke

to me taky naštvalo .. proste řada HD2900 je originálníWeslo píše:HD 2900 XT to stejně neumí - svině

si to spocitej, tady to vyjde na cca tech 600-700,- a to samy accelero, ted jde o to, jaky budou ty vetraky co tam sou, a chladici vykon. K acceleru koupis dva "kvalitnesi" vetraky a ses taky na 800,-.Holda píše:peknej ale - zebra jsou zbytecne u sebe, jsou relativne nizka - mala plocha, z toho mi vychazi, ze fany budou muset tocit docela dost a je tu hluk. Navic cenou opet nemuze konkurovat S1. Vyhodu bych videl v tom, ze je relativne low-profile

tak ja mam treba accelero rovny, bracha takyLtK.Tomas píše:Nezkoušel sem, ale myslím, že to nebude špatné...
Každopádně je kvalitně zpracovanej i do drobností, což se o Acceleru říct nedá- pozohýbané žebra...

Někde byla recenze stará tuším z února, kde právě psali že se tam nesmí dávat na ty paměti ty pasivky, jinak chladič dobře nedolehne, ale že o tom ví a opraví to a jak vidím tak se na to coolink vyprdnulLtK.Tomas píše:Pánové, je to výborný chladič !
Dnes jsem ho vyměnil za to obludné Accelero S1- první postřehy:
Tiché a celkem foukající chlazení
Velice snadná instalace
Ventilátory ofukují jak paměti, tak i napájecí MOSFETy
Teploty (HD3870): v klidu +/- 30°C a při plné zátěži (Crysis, CoD4, 3DMark06) max. 55°C- což si myslím, že je velmi dobré, na to že to jinak nic neofukovalo a při dnešních vedrech...
Jinak co je mínus- tak teda my zavazí ty pasivy u 3 pamětí, jak je vyvedeno to heatpipe a prasklo mi originální "vázání", takže cooler je na reklamaci v AlfaCompu (ale, myslím že to byla jen výrobní vada u tohoto kousku...)