jak se dostat k datum na uzivatelskem uctu z predchoziho OS

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Aivosh
Nováček
Nováček

jak se dostat k datum na uzivatelskem uctu z predchoziho OS

Příspěvek od Aivosh »

Zdravim vsecky
Prosil bych o radu : Nainstaloval sem novy windowsy a v moji uzivatelske slozce z predchozich winu (oboji XP) mam nejaka data,ke kterym bych se rad dostal. Ten ucet jsem mel na heslo a to je asi ten duvod,proc tu slozku normalne vidim na disku,ale nemam do ni pristup. Drive,kdyz jsem hesla nedaval,tak jsem se tam vzdy dostal v pohode. Muj dotaz tedy zni. Jak se do teto slozky dostat? Heslo samo znam :-)
Diky vsem za pomoc
Ivo
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

pokud nejsi, přihlas se jako administrátor, dej si pravým na tom adresáři, zvol vlastnosti, karta zabezpečení a tam si nastav práva
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Aivosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aivosh »

D00M píše:pokud nejsi, přihlas se jako administrátor, dej si pravým na tom adresáři, zvol vlastnosti, karta zabezpečení a tam si nastav práva
ahoj. diky za reakci
jsem trochu mimo ale. kde je karta zabezpeceni?
jsem si dal vlastnosti slozky a prosel tam vsechno a neprisel sem na to,jak to odblokovat
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

Nejdřív asi budeš muset vypnout zjednodušený sdílení
(Nástroje - Možnosti složky - Zobrazení - Použít zjednodušené sdílení )
Aivosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aivosh »

S.h.I.t. píše:Nejdřív asi budeš muset vypnout zjednodušený sdílení
(Nástroje - Možnosti složky - Zobrazení - Použít zjednodušené sdílení )
podarilo se,diky vam obema
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“