Jaký koupit notebook?

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Soukros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaký koupit notebook?

Příspěvek od Soukros »

Cus borci prosím Vás potřebuju koupit ségře notebook jenom na nějaké školní veci jde teď na výšku a domů asi moc často jezdit nebude a pc bude potřebovat.Myslím si že by byl dobrý nějaký Core 2 Duo protože mu dlouho vydrží baterka.Jinak co dále hlavně jakou značku protože v práci sme teď vyřazovali 4 vadné HP takže ty asi určitě ne.Prosím o jakou koliv radu a jestli máte nějaký link na recenzi či test tak sem sním.
Předem moc díky
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Co rozpočet? Jsi milionář?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Sten »

no, řekl bych že HP patří právě k těm lepším, aspoň v reálnejch cenách :)
Soukros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soukros »

No ne milionář opravdu nejsem škoda no :(( Říkám ale, že je to ségře do školy tak je asi jasné, že nic drahého takže asi tak 12-20 když mi řeknete stačí za 15 beru ten když budu vidět, že je dobré si připlatit tak si připlatím ale myslím, že rozumná cena je 15k.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Já bych doporučil třeba tohle.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50988
Má to dvoujádrovej procesor, což je sakra velká pomoc.
Má to 2GB RAM, takže s tím už nebudou žádné problémy s rozšiřováním.
Naposledy upravil(a) X-COM dne stř 13. úno 2008, 10:16, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Soukros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soukros »

Asus výborně na ten jsem se díval nejvýce ale teda na levnější varianty mimichodem moc diky.
duben
Nováček
Nováček

Příspěvek od duben »

Koukni na web Dellu, maji obcas v akci dobre konfigurace a za dobre ceny a pokud ti jde o kvalitu vidim notebooky v tomhle poradi ... IBM/Lenovo T-rada, Lenovo Thinkpad rada, Dell, HP, Sony ... ostatni ... ACER

Pokud vim ze sveho okoli, kdo si jednou koupil vyssi radu IBM uz nechce nic jineho.
Soukros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soukros »

Já mám dobrou zkušenost s firmou DELL jejich servis, že kde ste kdekoliv v zemi tak do 48 hodin vám opravý notebook a nebo dodají náhradní tak je vážně perfektní jenomže taky za to tolik chtejí.
Soukros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soukros »

Prosím ještě mám možnost dovést si notebook ze zahraničí a to z Ameriky nemáte nějaký odkaz na nějakou tu americkou prodejnu?Jediný co mám strach tak z reklamace.Když bych si ho koupil z tama tak jestli by mi ho třeba tady v ČR opravyli.Tady někde musí být nějaký asus centrum ne?
duben
Nováček
Nováček

Příspěvek od duben »

Jestli mas s Dellem dobrou zkusenost tak koukni treba na tohle: http://premierconfigure.euro.dell.com/d ... l=cs&s=PAD 12tis bez DPH mi prijde sakra dobra cena. Jasne ze s jinou konfiguraci je to drazsi, ale jak rikam akcni modely maji za dobre ceny.
Soukros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soukros »

Nejde mi ten odkaz tam musím být asi registrovaný, že aby to šlo?
duben
Nováček
Nováček

Příspěvek od duben »

Proste dej www.dell.cz, klikni na notebooky a pod hlavnim bannerem je seznam SmartPromo value akci, dej si otevrit a tak uvidis seznam vsech tech nabidek co aktualne maji v akci.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“