Jinak mám jen antivir a spybot... žádné defrag. pro disky... systém je asi 3 týdny po nové instalaci...
Win VISTA - pořád swapuje disk
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Mailen
- Začátečník

-
Win VISTA - pořád swapuje disk
Ahoj, mám problém, pořád mi swapuje disk a tím mi defakto zpomaluje všechny aplikace. Hry jsou nehratelné... nevím co s tím: Sestava je přitom slušná, viz popisek. Poraďte někdo, Díky. 
Jinak mám jen antivir a spybot... žádné defrag. pro disky... systém je asi 3 týdny po nové instalaci...
- Wuuduu
- Středně pokročilý

ak je to spomalenie badatelne, skor si skontroluj spustene svinstvo na pozadi...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Mailen
- Začátečník

-
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
spajdr: upřímně pochybuji, že by readyboost měl jakýkoliv negativní vliv na swapování dísku 
A obnovení systému nezpůsobuje zpomalení na úrovni, že by byly nehratelné hry, v tom bude něco jiného.
Podíval bych se v perfmonu nebo v ProcessExploreru od Sysinternals který proces a kam hrabe na disk.
A obnovení systému nezpůsobuje zpomalení na úrovni, že by byly nehratelné hry, v tom bude něco jiného.
Podíval bych se v perfmonu nebo v ProcessExploreru od Sysinternals který proces a kam hrabe na disk.
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
- Mailen
- Začátečník

-
- Mailen
- Začátečník

-
Ahoj, to už zní zajímavěji, ale ve správci úloh systému Win. se mi v seznamu sysinternals nezobrazuje... pokud jsem tě tedy dobře pochopil...matajon píše:spajdr: upřímně pochybuji, že by readyboost měl jakýkoliv negativní vliv na swapování dísku
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Né, myslel jsem program Process Manager od bývalé firmy Sysinternals, nyní divize MS - http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96653.aspx
Jinak jak jsem říkal, ještě by to mohlo být vidět v programu přímo ve Vistě - perfmon.exe
Jinak jak jsem říkal, ještě by to mohlo být vidět v programu přímo ve Vistě - perfmon.exe
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
- Mailen
- Začátečník

-
perfmon.exe! to ej ono, díky... vypadá to, že to na pozadí pořád zapisuje ve složce Indexermatajon píše:Né, myslel jsem program Process Manager od bývalé firmy Sysinternals, nyní divize MS - http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96653.aspx