srebalat píše:chcel som si flashnut novy bios na moju HD3850 a pri flashovani zamrzlo pc a nic sa nedialo, tak som restartol pc, ale potom uz vobec nereagovala vga. co v takmto pripade mozem robit?
mno dat do PCI slotu nejaku staru PCI grafiku a nechat v kompe aj tu mrtvu 3850, na PCI grafiku pripojit monitor, potom cez ATIfhlash flashnut BIOS na tu mrtvu 3850 (treba davat pozor, aby si dal spravne cislo zariadenia teda cislo tej 3850 a nie tej PCI grafiky)...
tolko len tak v rychlosti, podrobny postup, ako flashovat bios na AGP/PCIE grafike cez druhu PCI graficku kartu tu urcite niekde je...
ak mas mboard s integrovanou grafikou - napotrebujes ani tu staru PCI grafiku , len v BIOSe zapnes tu integrovanu (a samozrejme VGA kabel das na nu)...
je to brnkacka, neboj, ked som 1x flashoval bios (este na mojej ATI Radeon7500) - tiez som to zmrvil a cez PCI grafiku som fu krasne flashol dopohody... Teraz mam vzdy jednu PCI grafiku nachystanu v sufliku (i ked som ju - nastastie - nepouzil uz snad 3-4 roky...)