PROJECT: Silver X by bystryi
Moderátor: L4mka
- LeaderS
- Začátečník

- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to není šparný nápad,ale nedával bych tam jiný plexi,ale jenom z druhý strany přebrousil smirglem a nastříkal nějakou barvou,chtělon by to nějaké foto jak to vypadáDeamonHunter píše:no není t zas tak hrozný, jen bych vzal třeba perf. plech nebo černý plexi, a podložil tím ten nápis silver-x na pravé straně, takhle když je tam vidět ten plech to vypadá hrozně
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
4 bystryi : Kdyby jsi chtěl třeba kouřový plexisklo...tak mi tady hodně zbylo. Takže stačí říct rozměr a můžeme se domluvit na ceně, ale to případně přes SZ...
A abych nebyl úplně OT, tak řeknu i něco k módu....
Ty bočnice jsou více méně ok...., ale ten předek mi přijde prostě divnej. Nevím jak jinak to popsat....ty ovály s tím perforovaným plechem jsou ok, ale ten spodek už ok...od těch oválu se mi to už prostě nelíbí. Tak ale jestli jsi s tím tak spokojenej ty....tak to nech tak..
jenom říkám co si myslím... 
A abych nebyl úplně OT, tak řeknu i něco k módu....
Ty bočnice jsou více méně ok...., ale ten předek mi přijde prostě divnej. Nevím jak jinak to popsat....ty ovály s tím perforovaným plechem jsou ok, ale ten spodek už ok...od těch oválu se mi to už prostě nelíbí. Tak ale jestli jsi s tím tak spokojenej ty....tak to nech tak..
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
takže zase po dlouhý době mam nějaké nápady:
1.na vrch jak je to plexi bych vygravíroval nápis logo INTEL a podsvítil
2.přidělal bych nožičky z plexi a byli by taky podsvícený modrou diodou
3.vyříznutí díry pro přední 80*80 ventylátor(sice tam jsou,ale malý a je to hlučný,to samí vzádu
no a to je prozatim vše až budu začínat pošlu foto
3.vyříznutí díry pro přední 80*80 ventylátor(sice tam jsou,ale malý a je to hlučný,to samí vzádu
- Nism0
- Začátečník

nechme se překvapitbystryi píše:takže zase po dlouhý době mam nějaké nápady:
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- PELKO
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rhino.M
- Začátečník

není to zlý, ale chce to cvik. Navíc to okýnko/plexi se snad dá vždycky vyměnit 
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rhino.M
- Začátečník

Je pravda, že pro dosažení co nej výsledku je třeba nástavce měnit a mít jich tedy více. Ale osobně s gravírováním nemám takové zkušenosti, abych řekl jaký nástavec v jakém případě použít... 
Now working on Project Gaia
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
další foto,tak jsem si koupil 1sprej,nastříkal jsem ten vršek,ale ještě mi zbyla barva tak sem si řekl,že ještě jednou přestříkám bočnici a předek a tady to je:

tady jsem to blbje přelepil,když jsem to odlepil tak to pod tim bylo světlejší než to jak jsem přestříkal,tak jsem jenom překryl nápis a znova nastříkal

pak jsem to ještě přebrousil 2000 smirglem pod vodou,aby to bylo pěkně hladký
pak jsem to dával dohromady a přihodila se nepříjemná věc,dal jsem tam dispaly(mam to udělaný na šrouby který jsou zapuštěný do toho plexy a na tom je kit a barva)tak jsem to moc utáhl tu matici až se ze předu najednou objevil ten šroubek
je tam taková větší dírka,už se mi nechtělo to znova kitovat tak jsem tam nalepil nálepku 2GB 

tady jsem to blbje přelepil,když jsem to odlepil tak to pod tim bylo světlejší než to jak jsem přestříkal,tak jsem jenom překryl nápis a znova nastříkal

pak jsem to ještě přebrousil 2000 smirglem pod vodou,aby to bylo pěkně hladký
pak jsem to dával dohromady a přihodila se nepříjemná věc,dal jsem tam dispaly(mam to udělaný na šrouby který jsou zapuštěný do toho plexy a na tom je kit a barva)tak jsem to moc utáhl tu matici až se ze předu najednou objevil ten šroubek
Naposledy upravil(a) bystryi dne sob 29. bře 2008, 21:56, celkem upraveno 1 x.
- byv
- Nováček

k tomu gravirovani.tady v prostejove mame kramek(kdyz tady tak to musi byt vsude) a tam prodavaji trofeje a rovnou tam vygraviruji co clovek chce.hodi obrazek do kompu.upnou obrobek,znuluji body a vypada to fakt super.nechaval sem si tam na svou placacku udelat logo honda a supr cupr.nadhodil bych fotku, ale ztratil sem ji na czechtekku.stalo to asi 50.
V celém kompu jeden vetrak a to ve zdroji Seasonic S12-II 430 .AMD Athlon 2500@3200 watter cooled, Ati X1650Pro watter cooled,a7v880 wattecooled, 2GB RAM dual chanel CL2,
WD 500GB watter cooled poctive zabaleny v obale od cd-rom,
WD 500GB watter cooled poctive zabaleny v obale od cd-rom,
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- slavo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: