pls. radu s pripojenim pres wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
agent-xxx
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

pls. radu s pripojenim pres wifi

Příspěvek od agent-xxx »

Potreboval bych mensi radu a snad to nejak srozumitelne napisu.
Jsem´pripojenej na net pres wifi.Z anteny na strese mi vede kabel do wifi karty v PC.To PC ted chci zrusit a pripopjovat se pres tu samou antenu,ale pres notebok pres wifi.Co k tomu potrebuju?Staci mi nejaky AP se dvema antenkama co ma funkci repeater,kdy bych misto jedny antenky pripojil antenu ze strechy a pres druhou bych to vysilal dal,nebo potrebuju nejaky router+ jeste neco?
co treba tady to AP,fungovalo by to?http://www.aukro.cz/item312091234_ap_li ... akce_.html
Snad jsem to napsal,alespon trosku srozumitelne :oops:
pikoto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

)

Příspěvek od pikoto »

NO tak jako nechápu proč všichni troubnou s repeatrem:) Kup si router, pokud jak píšeš budeš mít dva PC, páč pak ti repeater je k ničemu bys musel na AP použít WISP mod, a tím se vyhneš, když si pořídíš jakýkoliv WIfi Router, naclonujš MAC pokud bude třeba a jedeš..
Notas...))
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

A ses si jistej, ze ti z anteny vede kabel primo do wi-fi karty? Pokud ano je to, sle meho nazoru, lamacke reseni a moc toho nevykoumas.

Potreboval bys zarizeni, ktere by bylo schopne pripojit dve anteny, ale tak, aby jedna slozuila jako prijem od providera a druha jako W-LAN.
S takovym routrem sem se nesetkal...

Jedine reseni ktere me napada, je koupit APcko, zapojit jej v rezimu klient, z APcka vytahnout kabel do klasickeho routeru s wifi a z na router pripoit obe zarizeni...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

reseni kterej navrhoval LiveBomb, bych udelal ja
AMD Ryzen 7 5800X | MSI B450 TOMAHAWK | GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB | HyperX Predator RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3200
agent-xxx
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agent-xxx »

jj,tak jsem to tak udelal.Koupil jsem APcko a Router a uz to maka.Dikec za rady
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“