Soldier of Fortune: Pay Back

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Thellwin píše:Ne, dělali to naši slovenští přátelé z Cauldronu, kteří mají na svědomí vynikajícího Chasera.
..to se nedivim ze je to kravina, CHASER byla taky blbarna..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Věc názoru, ale Chaser má thread jinde. Holt žádný roční hype kolem grafiky, tak blbárna.
Goldnoob team proud member!
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

No co se tyce grafiky me to pripadlo normalni mozna az nadprumerne provedeni.. neco ve stylu grafiky COD az na tu optimalizaci ktera urcite mohla byt lepsi. A co se tyce hratelnosti a atmosfery, tak mi to pripadlo jako nejaka morhun kde nepritel tupe nabiha a vy ho jednou ranou sejmete a atmosfera nulova. To uz bych si radsi zahral SOF 1 - ten byl super.
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

optimalizace? dyt to jede uplne bezvadne...me to na 1600 +AA nespadne pod 50
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to Thellwin: s chaserem mas recht.

jinak k SOF... je to pekny, ale cekal sem trosku vice napadu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

když dam dvd do mechaniky,a naběhne auto run,dam install ,naskoči první tabulka ,dam next a hláška fatal error-instalation ended prematurely becouse of en error.a to stejny když otevřu dvd a dam rovnou setup.exe
karta x1600pro,cat 7.10 ,win xp sp2 + aktualizace.
ma někdo taky takovej problém?nevíte co stim?
Koloblesk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Koloblesk »

tak jsem to taky zkusil, ale katastrofa, grafika dementní, zvuk oničem, vydržel jsem to asi 5 min., uninstal. ono sednout k tomuhle zvěrstvu po odehrání CoD4MW a Crysis, sebevražda.
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od quicksilver »

Ja jsem to vydrzel asi 3 min. pak delete z disku a komplet pryc.Uz tu hru nechci ani videt.Radsi si zaparim COD4 :)
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
Damianus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damianus »

souhlas :x proto jsem rad ze nez neco koupim tak si to testnu :x
knedla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od knedla »

Největší sranda je zabíjet bosse. Čtyři zásobníky z těžkého kulasu do obličeje + 30 ran z brokovnice + 2 granátky a možná bude i po něm. Ti teroristi jsou fakt tvrdí řízci co vydrží opravdu hodně. Jinak je to opravdu
těžce zabugovaná kravina. Chaser byl proti tomu absolutní špica.
Damianus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damianus »

no kazdopadne SOF 2 byl lepsi :D
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

celý mě to přijde strašně odfláknutý.hlavně když jsem to začal hrát po dohrání cod4 a to jsem se na to hodně těšil
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Tal jsem si SoF: Payback taky vyzkoušel a jsem moc zklamaný - je to hrůza, nic není společné s původní hrou, možná tak ta brutalita, na SoF II to nemá ani náhodou, prostě shit..co více dodat, musím přiznat, že CHASER byl alespoň hratelný oproti téhle "sračce", tenhle díl udělal celé sérii pěkně trapas :(
Fanoušci původní série se zlobí a mají proč. Novinka s podtitulem Payback je podprůměrnou hrou s nadměrným skriptováním, hloupými protivníky, nezáživnými misemi a jinými zápory. Ozvláštňuje ji pouze přehnaná brutalita, jejíž precizní ztvárnění si spolu s grafikou zaslouží pochvalu.
No jo, nedělal to RAVEN že :old9:
..tahle hra by se neměla prodávat za více jak dvě kilča..možná i zadarmo by stála moc...štve mě že tenhle propadák nese název Soldier of Fortune :evil:
..Jinak grafická stránka hry a optimalizace je jediné plus, které jsem zatím postřehl, téhle hře se raději vyhnete, pokud jste příznivci původních SoF!! Budete hodně, ale hodně nakakaní a zklamaní, "dojebete" se stejně, jako já!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jojo, s názory výše se nedá než souhlasit. Budget jak vyšitej. Asi nemá cenu vyjmenovávat znovu všechny chyby, co ta hra má. Rád bych tedy našel aspoň jedno pozitivum a to, že se to dá odinstalovat :oops:

Tak teda jo

- inteligence protivníků na bodě mrazu
- prolezlé skriptama, jenže narozdíl od CoD4, kde s nimi umějí zacházet je to tady tragédie
- na to jak to vypadá je to kua náročný
- kromě rozlišení a jasu se nedá co se týče grafiky vůbec nic nastavit
- zvuky zbraní nic moc
- při sprintu se nedá zatáčet !
- nedá se zabloudit - mise je jeden velký koridor, bez možnosti odbočit
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Je to trapárna a co jste od toho vlastně všichni čekali??Už odzačatku bylo jasné ,že to bude stát za ho***
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Hrál sem to jen chvilku ale...no nějak si nevybavuju, že by po mě vůbec někdo střílel :D
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

no dobre je to taka blbinka ale hram to, problem je ze som sa zasekol v jednej misii :oops:
Neni to moc daleko, taka dzungla a beham tam po takych terasach z dreva a po mostoch zo snury a dreva no a vsetko vykosim a neviem kam ist, idem smerom hore po vodopade a tam voda konci a nic dalej, skok z vodopadu je dead, tak neviem. Poradi niekto?
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

RomanOn píše:no dobre je to taka blbinka ale hram to, problem je ze som sa zasekol v jednej misii :oops:
Neni to moc daleko, taka dzungla a beham tam po takych terasach z dreva a po mostoch zo snury a dreva no a vsetko vykosim a neviem kam ist, idem smerom hore po vodopade a tam voda konci a nic dalej, skok z vodopadu je dead, tak neviem. Poradi niekto?
Tam se někde seskakovalo do nižšího patra. aky jsem tam chvilku bloudil.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

Sir_-_Death píše:
RomanOn píše:no dobre je to taka blbinka ale hram to, problem je ze som sa zasekol v jednej misii :oops:
Tam se někde seskakovalo do nižšího patra. aky jsem tam chvilku bloudil.
no cmuchal som tam vsade a nikde nic
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“