Hmm teplotni cidlo, poohlednu se na netu po schematku, kdybys o necem vedel napis to plsJan Machalík píše:Teplotu pameti nezmeris, leda ze by si tam nacpal teplotni cidlo...Jinak teploty jadra bych drzel tak do 75-80°CTemnyMagic píše: ok dekuju moc a asi nevis jake jsou max teploty jadra a pameti u graf. karty? A jak zmerit teploty pameti u graf. ?
zamrzani
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- TemnyMagic
- Nováček

-
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
jasny,dá se to brát jenom jako orientační,ty artefakty v att.Jsem si vzpoměl ,že mě to nezamrzlo,ale vypnul monitor,jako by neměl signál ale přitom hra jela,zvuky jsem slyšel,seknuty to nebylo,ale zabral jen tvrdej reset...jcdenton12 píše:ja som taktoj svoj radeon x700 cez atitool z 400/500 na 490/620 (v ATiToll bez artefaktov par hodin)Dex_Holland píše:když jsem mou x1600pro dal na jádře na víc jak 630 tak se mě při hrani stalkera občas sekl komp.když jsem to snížil,tak v pohodě.Přitom ati tray tools žádné artefakty nehlásil...
v stalkerovi 470/615 za chvilku zmrzlo
- TemnyMagic
- Nováček

-
Me to delalo neco podobneho, akorat ze se sekl obraz...Dex_Holland píše:jasny,dá se to brát jenom jako orientační,ty artefakty v att.Jsem si vzpoměl ,že mě to nezamrzlo,ale vypnul monitor,jako by neměl signál ale přitom hra jela,zvuky jsem slyšel,seknuty to nebylo,ale zabral jen tvrdej reset...jcdenton12 píše: ja som taktoj svoj radeon x700 cez atitool z 400/500 na 490/620 (v ATiToll bez artefaktov par hodin)
v stalkerovi 470/615 za chvilku zmrzlo