zamrzani

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

TemnyMagic
Nováček
Nováček

Příspěvek od TemnyMagic »

Jan Machalík píše:
TemnyMagic píše: ok dekuju moc a asi nevis jake jsou max teploty jadra a pameti u graf. karty? A jak zmerit teploty pameti u graf. ?
Teplotu pameti nezmeris, leda ze by si tam nacpal teplotni cidlo...Jinak teploty jadra bych drzel tak do 75-80°C
Hmm teplotni cidlo, poohlednu se na netu po schematku, kdybys o necem vedel napis to pls :-)
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

jcdenton12 píše:
Dex_Holland píše:když jsem mou x1600pro dal na jádře na víc jak 630 tak se mě při hrani stalkera občas sekl komp.když jsem to snížil,tak v pohodě.Přitom ati tray tools žádné artefakty nehlásil...
ja som taktoj svoj radeon x700 cez atitool z 400/500 na 490/620 (v ATiToll bez artefaktov par hodin)
v stalkerovi 470/615 za chvilku zmrzlo :(
jasny,dá se to brát jenom jako orientační,ty artefakty v att.Jsem si vzpoměl ,že mě to nezamrzlo,ale vypnul monitor,jako by neměl signál ale přitom hra jela,zvuky jsem slyšel,seknuty to nebylo,ale zabral jen tvrdej reset...
TemnyMagic
Nováček
Nováček

Příspěvek od TemnyMagic »

Dex_Holland píše:
jcdenton12 píše: ja som taktoj svoj radeon x700 cez atitool z 400/500 na 490/620 (v ATiToll bez artefaktov par hodin)
v stalkerovi 470/615 za chvilku zmrzlo :(
jasny,dá se to brát jenom jako orientační,ty artefakty v att.Jsem si vzpoměl ,že mě to nezamrzlo,ale vypnul monitor,jako by neměl signál ale přitom hra jela,zvuky jsem slyšel,seknuty to nebylo,ale zabral jen tvrdej reset...
Me to delalo neco podobneho, akorat ze se sekl obraz...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“