jestli to nechces tak se to dá vypnout v biosu
edit// Gr8 Vivec byl rychlejší

No tohle bych mu zrovna moc necpal, on ti řekne že funguje a nemusí tě dál řešit - raději bych mu řekl že máš problém to uchladit (s boxem), nebo tak něco..Godzzila píše:Jasně ale když je to 45nm CPU s psaným nižším TDP než staré 65nm CPU tak proč teda topí skoro 2x víc? To chci od nich vysvětlit.

a neříkali jsme ti to již?Godzzila píše:Já nevim no, všichni maj teploty do 50 max v zatezi, ja to mam bez zateze tesne po zapnuti PC, tak asi něco neni v pořádku.

Máš prohnutej heatspreader, tohle jsem řešil i doma i u kamaráda, zkus tam dát buď víc pasty (aby se vyplnila vzduchová mezera) což je sice neefektivní ale teploty podstatně klesnou a nic tím nepokazíš, a nebo si cpu vylapuj do roviny ale tím přijdeš o zárukuGodzzila píše:Já nevim no, všichni maj teploty do 50 max v zatezi, ja to mam bez zateze tesne po zapnuti PC, tak asi něco neni v pořádku.

A není to v pr.... , když je IHS křivý jako prase?To se mě teda ještě nestalo abych měl procák takhle v keluJoey21 píše:Máš prohnutej heatspreader, tohle jsem řešil i doma i u kamaráda, zkus tam dát buď víc pasty (aby se vyplnila vzduchová mezera) což je sice neefektivní ale teploty podstatně klesnou a nic tím nepokazíš, a nebo si cpu vylapuj do roviny ale tím přijdeš o záruku