VPN Nejede přez routr, pomoc

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

VPN Nejede přez routr, pomoc

Příspěvek od Sten »

Zdravím pánové, vyskytl se mi tu divný problém, potřebuju se pojit na jedno vpnko, ale pokud jedu přez routr, tak se tam prostě nedostanu, ani firewall na serveru, prez kterej jede vpn nic nevypise, takze si tam ani netuknu, zkoušel jsem vše možný, ale pořád nic.. tak sem si myslel že router neumí pouštět vpnko ven, tak sem si vzal jinej domu na zkoušku, ale stejnej problém, nakonec se mě povedl pokrok, že při připojování na vpnko v tabulce vyskočilo ověřování jména a hesla, ale stejně jsem se tam nedostal.. zkoušel sem vše co mě napadlo, měnit rozsah IP atd atd ale pořád nic, pokud z routru "udělám" switch, tak se tam normál dostanu, ale zase nikdo nemůže na net, takže to není řešení.. neví někdo jak pomoci ?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Port forwarding?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Sten »

no, porty jsem taky zkoušel, ale zdálo se mi to jako blbost, a taky se to potvrdilo..
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“