po dlouhém rozhodování jsem došel k závěru, že jako svůj další monitor zvolím asi model ViewSonic G90fb - link. Chtěl bych se zetat, jestli je tady nějaký majitel nebo bývalý majitel tohoto modelu - jak byl s ním spokojený, zkušenosti apod. Jinak pokud někdo nakupuje CRT třeba ze zahraničí - nějaký tip, tady v ČR je výběr CRT bohužel hodně omezen
CRT ViewSonic G90fB
Moderátor: maXXmilian
- fwefw
- Začátečník

-
CRT ViewSonic G90fB
Ahoj,
po dlouhém rozhodování jsem došel k závěru, že jako svůj další monitor zvolím asi model ViewSonic G90fb - link. Chtěl bych se zetat, jestli je tady nějaký majitel nebo bývalý majitel tohoto modelu - jak byl s ním spokojený, zkušenosti apod. Jinak pokud někdo nakupuje CRT třeba ze zahraničí - nějaký tip, tady v ČR je výběr CRT bohužel hodně omezen
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000