Navrh na zrušení "souhlasů a blábolů"
- Thellwin
- Administrátor

Navrh na zrušení "souhlasů a blábolů"
Neuvažuje se o zrušení této feature ? Stejně to nemá žádnou vypovídací hodnotu, když jich každej může naklikat kolik chce. Navíc jsem si včera všml, že se někdo baví tím, že ve všech diskusích naklikává bláboly.
Pokud ne zrušit, tak aspoň upravit tak, aby mohli klikat pouze registrovaní a jen jednou ke každému komentáři.
Pokud ne zrušit, tak aspoň upravit tak, aby mohli klikat pouze registrovaní a jen jednou ke každému komentáři.
Goldnoob team proud member!
- Yngwie
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Dost dobre jsi nepochopil, ze je to umele zvysovani impressi. Proc myslis, ze ma pct o tolik impresi vice nez SHW...castecne diky foru a castecne diky temto featuram.
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
- Thellwin
- Administrátor

- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
tuto funkic bych zachoval, ovsem jak rikas, s omezenim na registrovane uzivatele a bud jednou moznost kliku a nebo dvakrat-treba pro oznaceni extrablbosti ci extra pravdive veci:). Vice urcite ne 
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- klemikaze
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý

- Romanius
- Černá karta

- Wlkus
- Šéfredaktor PCT

-
- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník

Nedávno jsem se pokoušel zaregistrovat na jeho divném fóru po tom, co jsem spatřil v jeho sekci o hrách dokonce i 3dmarky, abych mu mohl přede všemi ubožáky v něj věřícími říci, co si o něm skutečně myslím.
Avšak ještě před tím, než jsem stačil něco napsat proti jeho tvrzení, že 3dmarky jsou hry, tak mi dal doživotní ban!
Asi jsem si neměl dávat nick: AntiUlHahn
P.S. Ještě před tím, než mě vykopl, jsem chodil na jeho web jen kůli tomu, abych nemusel platit drahý vstup např. na komedii v kině či divadle. Na jeho nejčteněšjším blogu v ČR se přece každý rád umlátí smíchy, pokud hledá (ne)příjemnou zábavu převážně ve formě černého humoru.
http://www.myego.cz Pozor, co slovo, to lež jak věž! Ale hlavně psina. Nejlepší je ten blábol o GTA4
Avšak ještě před tím, než jsem stačil něco napsat proti jeho tvrzení, že 3dmarky jsou hry, tak mi dal doživotní ban!
Asi jsem si neměl dávat nick: AntiUlHahn
P.S. Ještě před tím, než mě vykopl, jsem chodil na jeho web jen kůli tomu, abych nemusel platit drahý vstup např. na komedii v kině či divadle. Na jeho nejčteněšjším blogu v ČR se přece každý rád umlátí smíchy, pokud hledá (ne)příjemnou zábavu převážně ve formě černého humoru.
http://www.myego.cz Pozor, co slovo, to lež jak věž! Ale hlavně psina. Nejlepší je ten blábol o GTA4
- zombux
- Odborník PCT

- SP|Dzodzo
- Nováček

-
Nechce sa mi hladat v historii tak som klikol na prvy thread co ma nieco do cinenia so souhlasmi a blabolmi - totiz ide o sposob, akym funguju, ze ked kliknem, tak sa refreshuje cela stranka, neslo by to naprogramovat tak, aby sa hlas iba zaznamenal a refreshnul, ale aby sa nenacitala znova cela stranka a skoci niekde na zaciatok komentarov a ja musim znova hladat, kde som prestal v citani komentarov
Nie je to zavada na funkcnosti, skor povedzme ze ... ergonomii
Nie je to zavada na funkcnosti, skor povedzme ze ... ergonomii
gb965-ds3 / ic2duo e6400 / thermaltake mini-typhoon / 4x1gb ram geil ddr2 800mhz dual channel / gf8800gt 512mb ram / thermaltake tsunami black box
Nemyslim si nic.
Nemyslim si nic.
- Wlkus
- Šéfredaktor PCT

-
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dammster
- Nováček

-
Re: Navrh na zrušení "souhlasů a blábolů"
Souhlasím s absolutním zrušením tohoto systému. Nemá to jakoukoli vypovídající hodnotu. Můžu klidně napsat slušný komentář, jako dnes. Bohužel už jen díky tomu, že jsem vysvětloval jak to je se synchronizací zařízení u Applu tak jsem si zasloužil 16 blábolů a tím pádem se můj komentář nezobrazoval. Přičemž ale opravoval nesmysl v novince, takže měl větší hodnoty než všechny pod tím ostatní, kteří hanili systém Applu. Tohle už mě vážně štve. Absolutně tím odrazujete slušné čtenáře, kteří chtějí přispět něčím kvalitním do diskuze.
- Weslo
- Středně pokročilý

Pokud je kontrolována source IP souhlasu/blábolu tak si myslím že to má smysl.
Dammster:tady není japko moc oblíbený
Dammster:tady není japko moc oblíbený
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Dammster
- Nováček

-
Já vím, že není oblíbené. To ale není problém pctuningu. Problém je, že dopustí jenom díky osobním hloupým názorům úplně zkazit den čtenářů, kteří se snaží přispět konstruktivními komentáři. Pokud pár minut píšeš rozumný komentář, který následně všichni vygumují ale potom někdo napíše: "by som im ten ipad smaril rovno do ksichtu debilom appleskym" a někdo tam nakliká souhlas tak to opravdu, ale opravdu hodně naštve. PCTuning jsem měl rád pro novinky, ale to sem raději přestanu chodit, protože redaktoři nejsou schopní s tím cokoliv udělat. Přitom by stačilo například jako povinné pole přidat důvod pro souhlas nebo nesouhlas s komentářem. Tím by se odradili "jednodušší" čtenáři, a navíc by to pro komentujícího bylo přínosné a přispělo by to ke snaze k lepším diskuzím.
- otrekr
- Začátečník

-
s tou ip bych to nedělal,nemám stálou ip
Nějaký blbec čte PCT,protože může někomu naklikat mínusi,čímž si zvýší své tupé ego
Mezitím mu ujede ruka,klikne na reklamu a PCT má pár haléřů navíc,zbavíte se klikání?Trochu méně peněz.Lidi to budou brát jako proti nim útok.Je to složitá filozofie psychologie...Já bych to nechal,hodně lidí rádo vystupuje na internetu anonymně a nějaká registrace,čtenáře který klikne na reklamu, může čtenáře odradit.
PCT musí taktéž vydělávat,potom kvalita článku stoupne.Komentáře nemusíte číst...
My lidí znalý pc,musíme vydělávat na neznalých.
Možná udělat něco jako že kdo je registrovaný má ,,trochu" méně reklamy.
Nějaký blbec čte PCT,protože může někomu naklikat mínusi,čímž si zvýší své tupé ego
PCT musí taktéž vydělávat,potom kvalita článku stoupne.Komentáře nemusíte číst...
My lidí znalý pc,musíme vydělávat na neznalých.
Možná udělat něco jako že kdo je registrovaný má ,,trochu" méně reklamy.
Naposledy upravil(a) otrekr dne pon 15. bře 2010, 18:58, celkem upraveno 1 x.