prosím poraďte mi, chci si koupit pořádná sluchátka, původně jsem chtěl Sennheiser HD 215 ale teď jsem na Aukru našel pár nabídek na SONY MDR-V700 DJ které používá řada známých Dj's
v shopech kde je prodávají je vychavuljéí do nebe ale na pár fŕech píšou že stojí za prd, tak se vás ptám, stojí za to ???
PS : nepútej te se prosím k čemu ty sluchátjka chci atd.. tyhle otázky už mám vyřešený, ptám se vás jen na to zda jsou kvalitní případně proč ano či ne
SONY MDR-V700 DJ ?
Moderátor: CageJ
- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

Na minulost uživatele se nekoukej. Hodně lidí koupí věci, které považují za pravé a jsou to padělky. Každopádně u dobrého prodejce máš vyšší šanci, že ti vrátí peníze, když nebudeš spokojený.XFile píše:to je pravda, ale s trochou opatrnosti na minulost uživatele by se to snad dalo koupit
spíše mi jde o kvalitu těch sluchátek...
Takhle jsem si tam koupil Shure E4C, kdy jsem věděl, že je můžu bez problému vrátit. Uživatel měl víc, než 100 kladných komentářů a samozřejmě šlo o padělek. Když jsem mu to napsal, tak jen řekl, že si nikdo jiný nestěžoval a přitom za ně lidi dávali klidně i přes 3k.
- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: