SONY MDR-V700 DJ ?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SONY MDR-V700 DJ ?

Příspěvek od Henry_CZ »

prosím poraďte mi, chci si koupit pořádná sluchátka, původně jsem chtěl Sennheiser HD 215 ale teď jsem na Aukru našel pár nabídek na SONY MDR-V700 DJ které používá řada známých Dj's
v shopech kde je prodávají je vychavuljéí do nebe ale na pár fŕech píšou že stojí za prd, tak se vás ptám, stojí za to ???

PS : nepútej te se prosím k čemu ty sluchátjka chci atd.. tyhle otázky už mám vyřešený, ptám se vás jen na to zda jsou kvalitní případně proč ano či ne
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Na aukru bych takové sluchátka asi nekupoval, navíc za cenu, za kterou se v podstatě nedají sehnat ani v USA. Zkus zagooglit a zayahoovat, do vyhledávače dej název sluchátek za ně "fake" a uvidíš, kolik odkazů ti najede.
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

to je pravda, ale s trochou opatrnosti na minulost uživatele by se to snad dalo koupit

spíše mi jde o kvalitu těch sluchátek...
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

XFile píše:to je pravda, ale s trochou opatrnosti na minulost uživatele by se to snad dalo koupit

spíše mi jde o kvalitu těch sluchátek...
Na minulost uživatele se nekoukej. Hodně lidí koupí věci, které považují za pravé a jsou to padělky. Každopádně u dobrého prodejce máš vyšší šanci, že ti vrátí peníze, když nebudeš spokojený.
Takhle jsem si tam koupil Shure E4C, kdy jsem věděl, že je můžu bez problému vrátit. Uživatel měl víc, než 100 kladných komentářů a samozřejmě šlo o padělek. Když jsem mu to napsal, tak jen řekl, že si nikdo jiný nestěžoval a přitom za ně lidi dávali klidně i přes 3k.
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

to znamená že doporučuješ koupit Sennheisery v e-shopu ?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

to znamená, že nedoporučuju kupovat ty sony z aukra. Sennheisery, které chceš jsem neslyšel, takže v tom ti neporadím. Ale z mých zkušeností s touto značkou to budou určitě velmi dobrá sluchátka.
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

ok děkuji
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“