pad procesora na stul
- saoul
- Nováček

-
pad procesora na stul
Zdarec
mam taky problem , spadol mi procesor Celeron 330 ( 2.66 GHZ ) ( LGA 775) na stul z asi z 20 cm vysky na zem .Nevyzera byt poskodeny , na spodku mal tu plastovu ochrannu vecicku .Myslite ze sa pri pade mohol poskodit ? Nemam moznost ho vyskusat a chcel by som ho predat ...
mam taky problem , spadol mi procesor Celeron 330 ( 2.66 GHZ ) ( LGA 775) na stul z asi z 20 cm vysky na zem .Nevyzera byt poskodeny , na spodku mal tu plastovu ochrannu vecicku .Myslite ze sa pri pade mohol poskodit ? Nemam moznost ho vyskusat a chcel by som ho predat ...
- EpileptickyKrecek
- Začátečník

Re: pad procesora na stul
není to zas tak velká výška... i když je procesor celkem citlivy....podle me by se nemelo nic stát...btw popros známe o proskoušení?saoul píše:Zdarec
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- dendroid
- Začátečník

-
- saoul
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo, ač je to vůči prodejci - dodavateli trochu svinarna, tak pokud to na tom CPU neni videt, vicemene neni možnost jak by poznal, že nefunkčnost CPU způsobil pád, takže pokud bude problem, myslim, ze reklamace to vyřeší ...saoul píše:nemam moznost ho vyskusat , kedze nemam dosku a nemam ziadnych znamych so socketom LGA 775
Ale je v zaruke ....myslite ze mi to uznaju v pripade ze nepojde ? Lebo mechanicky poskodeny nie je , vyzera akoby mu nic nebolo
(ale tebe sežehne plamen pekelný za tvé mrzké počínání, s tím počítej)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- dendroid
- Začátečník

-
Ja neviem , ale nechapem teda ako by sa mohol poskodit ...
Pochopim , ze nepojde procesor , ktoremu sa ohnu piny pri pade , ale na tomto sa podla mna nemalo co poskodit , ved to ma heatspreader , pri pade z tak malej vysky sa predsa z procesora ani nemohlo nic uvolnit , nie ...
P.S : svinarna nesvinarna , 9 z 10 tich ludi by to vyreklamovalo ...
Niesi ty nahodou predajca ?
Pochopim , ze nepojde procesor , ktoremu sa ohnu piny pri pade , ale na tomto sa podla mna nemalo co poskodit , ved to ma heatspreader , pri pade z tak malej vysky sa predsa z procesora ani nemohlo nic uvolnit , nie ...
P.S : svinarna nesvinarna , 9 z 10 tich ludi by to vyreklamovalo ...
Niesi ty nahodou predajca ?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- saoul
- Nováček

-
- owoce
- Začátečník

-
Tezko rict....Se dohodni s kupujicim ze CPU vyzkousite, pripadne ho posles na RMA a zkus pozadovat zapůjčku nějakýho sc 775 cpu ...
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
- dendroid
- Začátečník

-
- socket
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- dendroid
- Začátečník