GEIL 8Gb DDR2 1066 MHz a Windows Vista

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
jakub.prouza
Nováček
Nováček

GEIL 8Gb DDR2 1066 MHz a Windows Vista

Příspěvek od jakub.prouza »

mám tyhle paměti v quad channel na desce GigaByte GA-N680i Sli.Když sem měl ještě XP64 tak žádné problémy ale teď při instalaci Vist to často padá do modré obrazovky,píše tam něco o nastavení pamětí v Biosu.Když zapojim do desky Patiot 800 MHz 2Gb tak hned je všechno v pořádku,nevíte kde může bejt problém?
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Nainstaluj OS s pamětí < 3GB a pak stáhni hotfix http://support.microsoft.com/kb/929777

Mohlo by to pomoci, mě osobně to problémy s Intel čipsetem a 4GB RAM nedělá, ale splužákovi s Nvidia čipsetem, 4GB RAM a 6400+ paseku dělalo a tohle pomohlo. Teda jestli je to ta konkrétní problémová hláška BSOD...
Jerrybee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jerrybee »

Mám set 2GB PC2-8500 DDR2-1066 Dual Channel Kit cislo GX22GB8500PDC od Geilu a nektere ze setu maji ve specifikaci provozni napeti 1,9 až 2,3 V pri pretaktovani 2,4-2,5 V. Nevim ale jako prvni bych jim skusil trochu pridat napeti a nech projet memtest. Tyhle paměti opravdu docela dost papaj. Pokud mas visty X64 v biosu je polozka Memory remap feature ta musí být na Enable
Odpovědět

Zpět na „Paměti“