Neviete o nejakom sposobe ako dostat data z disku , na ktorom bol predtym nainstalovany linux ? Mam windows XP ,dokupil som disk a ten mi disk v tento pocitac nezobrazi... disk som kupoval od ruky , predosly majitel tam mal linux a ja by som chcel dostat z neho data , vravel mi totiz ze su ta v pohode vecicky
Jak dostat data z disku, na ktorom bol linux ?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- dendroid
- Začátečník

-
Jak dostat data z disku, na ktorom bol linux ?
Zdarec
Neviete o nejakom sposobe ako dostat data z disku , na ktorom bol predtym nainstalovany linux ? Mam windows XP ,dokupil som disk a ten mi disk v tento pocitac nezobrazi... disk som kupoval od ruky , predosly majitel tam mal linux a ja by som chcel dostat z neho data , vravel mi totiz ze su ta v pohode vecicky
- CernyZid
- Nováček

Re: Jak dostat data z disku, na ktorom bol linux ?
Tak si ten disk s tim linuxem zkus dat jako systemovy a zkus to proste obracene, ze ty data si pretahnes kdyz budes mit spusteni linux na ten HDD s tim Winem...Mno a kdyz to nepude tak to treba muzes povypalovat pokud tam tech dat neni 200 Gbdendroid píše:Zdarec
- HacIPex
- Začátečník

-
- faugusztin
- Začátečník

-
Re: Jak dostat data z disku, na ktorom bol linux ?
Moznosti :
1) podpora ext2fs do Windows Ext2 IFS, ext2fsd
2) nabootovat linux a prekopirovat data na flash alebo USB disk (edit: s FAT32 filesystemom).
3) mnou doporocena varianta - Total Commander a Ext2FS plugin. Nainstalujes, prepnes sa na sietove disky a tam ti bude okrem sietovych diskov zobrazovat aj polozky Linux drives
1) podpora ext2fs do Windows Ext2 IFS, ext2fsd
2) nabootovat linux a prekopirovat data na flash alebo USB disk (edit: s FAT32 filesystemom).
3) mnou doporocena varianta - Total Commander a Ext2FS plugin. Nainstalujes, prepnes sa na sietove disky a tam ti bude okrem sietovych diskov zobrazovat aj polozky Linux drives