Je to na reklamaci graficke karty?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Tinky
Nováček
Nováček

Je to na reklamaci graficke karty?

Příspěvek od Tinky »

Prosim o radu , mam problem s pocitacem, budu vdecny za kazdy napad :

Pri spusteni jakekoli hry, behem chvilky zcerna obrazovka a monitor vypada jakoby do nej nesel zadny signal. Hra normalne bezi, je slyset zvuk, toci se HD, ale casem se kousne i zbytek kompu. Tohle se deje ale opravdu jen kdyz pustim jakoukoli hru, a to pokazde. Windows nabehnou normalne, Word, explorer, net,ICQ, filmy tohle vsechno je OK. Vypada to, ze kdyz grafika prejde do 3D rezimu, prestane z ni jit signal do monitoru. Pocitac musim natvrdo restarovat, potom znovu nabehnou WIN a to bez chybove hlasky. Problem se objevil az ted, zcela najednou a necekane, doposud vse naprosto bez problemu. Teplota procesoru 30st., grafiky 48 st., chipset 44 st., bez zateze. Doted sel pocitac cca 3/4 roku bez jedineho problemu. Vyzkousel jsem :

- jiny monitor, deje se to ale i s nim

- jiny system, z dalsiho disku - VISTY (cista instalace s COD4), ten stejny problem

- OC neni zadny, BIOS nastaven na default safe

- nekolik driveru na grafiku, daval jsem tam i stare co jsem mel driv a sli v pohode

- aktualizoval BIOS na desku

- ORTHOS bezi bez chyby, vyzkouseno po dobu 1 hodiny

- peclive vyzkousel zasunuti gr. karty, pameti atd. do desky

- projel pocitac antivirem ZoneAlarm

napada Vas neco jineho nez reklamace graf. karty /eventuelne desky, mozna zdroje/ ? :(

COMP: GYGABYTE P35-DS4 rev. 1.1 , CORE2DUO 6420, ATI 2900XT, RAM GEIL 4x1GB DDR2 PC800 (GX22GB6400DC), Fortron EPSILON 700W/LN/12fan/PFC/24PIN/EPS, HDD Seagate NearLine ST3320620NS 320GB SATA3G 16MB, WIN XP SP2
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

mohl by jsi grafiku zkusit i jinde ?
Tinky
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tinky »

Take me to napadlo, bohuzel nemam kde...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“