Zdravim vas vsetkych...
Nedavno som si kupil novy PC (Quad 6600,3gb ram, SLI 8800GT.....vista)
a skusal som niejake tie hry co dx10 podporuju,ale nebol som s toho az tak nadseny, lebo ani len pred tyzdnom som hral na XP (hry ako:Crysis....)a nevidel som az taky rozdiel ako sa vsatde pise.Naopak Call of Duty 4 co bezi
pod dx9 ma ocaril(vsetkym).
PS: mozte mi prosim poradit ako zistim(alebo ako to je),ci hra bezi pod dx9 alebo dx10 ak sa v hre neda nastavit(popripade spustit aplikaciu ako to je v Lost Planet).Alebo to funguje tak ze hra sa zapne automaticky podla toho aku mas kartu a windows?
PS2:Este jednu vec sa chcem spytat-karty DX10 podporuju aj DX9?ked ano tak ak hra je urobena na DX9 tak karta DX10 bezi pod DX9?
ospravedlnujem sa za mozno pre vas primitivne otazky,ale mam z toho chaos.a najlepsi sposob ako si to ujasnit ma napadlo toto forum.
Vdaka za vysvetlenie....
PS3:Tiez piste svoje skusenosti a nazory na hry pod DX10..
DirectX10 GAMES
Moderátor: Baneshee
- Adufka
- Nováček

-
DirectX10 GAMES
CPU:quad 6600, RAM:3 Gb 667 mhz, GR.CARD:8800 GT SLI
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Windows Vista v sebe obsahuje D3D10(DX10) nativne, takze hry ktore toto APi podporuju v nom mozu bezat alebo behaju. Hry ktore su starsie a boli cele napisane pod DX9 budu behat v klasickom DX9 mode. U hier ako Crysis alebo Hellgate London ti pouzitie Windows Vista s DX10 kniznicami povoli zapnutie niektorych efektov ktore by si si pod Windows XP v DX9 mode normalne nezapol, ale pritom by tieto efekty realne nebol problem zapnut aj pod XP, je to iba tah pre prechod na Windows Vista. V Crysis sa daju Very High uz davno jednoducho zapnut a obist aj pod Windows XP, u inych hier neviem ako to je. Napr u Lost Planet pod Win XP a DX9 nezapnes niektore efekty na high, vo Windows Vista s DX10 je tato polozka uz odomknuta a je mozne ju nastavit.
Ano karty s podporou najnovsieho DX v sebe zahrnaju aj podporu pre starsie. Hry ti na nej normalne pobezia, ci to bude DX7, DX8 alebo DX9 hra.
Ano karty s podporou najnovsieho DX v sebe zahrnaju aj podporu pre starsie. Hry ti na nej normalne pobezia, ci to bude DX7, DX8 alebo DX9 hra.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||