Chlazení pamětí na 8800GTS

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Chlazení pamětí na 8800GTS

Příspěvek od PcBuh »

Když tak koukám po VGA typu 8800GT/GTS co mají lepší chlazení tak u žádné není chlazení pamětí a tak mně napadlo zda by se dalo něco jako je na obrázku koupit , vím že na obrázku je VGA od ATI a je tu také jen na ukázku o jaké chlazení mně jde , neví někdo o něčem podobném pro 8800GT/GTS ??

Obrázek

Mně osobně jde o Asus EN8800GTS TOP
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Chlazení pamětí na 8800GTS

Příspěvek od bob159 »

no ten asus co je v tom linku...ten pamate chladi... resp. chladic co co tam je chladi vsetko :)

Obrázek

na tom obrazku je to vidno...
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Sorry , já zapomněl , chci na tu GTS dát Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

PcBuh píše:Sorry , já zapomněl , chci na tu GTS dát Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
ac dava na pamate chladice viz.

Obrázek

je to sice accelero s2 ale davaju tam to iste...
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Vím co obsahuje balení S1 a právě ty chladiče na paměti bych tam dal jiné ale jak tak koukám po net tak asi budu muset dát ty od S1 a nebo sehnat materiál a udělat si to , ale to se rozhodnu až tu VGA dostanu :D
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“