Cus, mam problem se sluchátkama.
Když strčím sluchátka (Koss UR20) kamkoliv do diskmanu/mp3 hrajou luxusně-basy atd.
Jakmile je chci použít v PC hrajou hrozně, zvuk je ořezanej a bez basů. Jak v XP tak ve Vistách tak na dvou zcela nových odlišných PC. Neporadil by mi někdo zkušenej?
Přední výstup na sluchátka
Moderátor: CageJ
- ivomir
- Začátečník

Přední výstup na sluchátka
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
- sisikar
- Začátečník

-
Re: Přední výstup na sluchátka
No to bude tym ze mas integrovanu zvukovku. Aj ja som mal pred tym ako som si kupil SB live!5.1 uplne hnusny zvuk. Pri nizsich hlasitostiach to hralo este ako tak ale ked som dal na sluchatkach viac volume tak basy sa vytratili(nevravim ze predtym tam boli) ale zvuk sa hnusne stensil a iba vysky a volake stredy som pocul. Na Sb s tym nemam problem, ci dam na plne volume alebo na polovicu. Holt to je nevyhoda integrovanych zvukoviek:)
- ivomir
- Začátečník

- sisikar
- Začátečník

-
No to preto ti repraky hraju dobre, lebo oni maju vlastny zosilovac. Ja som to tiez tak robil, este ked som mal tu integrovanu zvukovku, ze som si prepojil stare radio s PC a cez to radio som pocuval. vtedy malo to kvalitu. Proste Integrovana zvukovka nema taky vykon bez zosilovaca. Preto aj vsetky repraky na PC robia aktivne tj. ze maju vlastny zosilovac. Lebo nenozu vediet ci mas integrovanu alebo PCI zvukovku, preto radsej to robia tak.
Tebe zostava bud:1)prepojit PC s nejakym radiom co ma vstup a aj vystup a pouzivat ho ako zosilovac alebo 2)kupit nejaku PCI zvukovku, teraz to zozenies za par supiek (moja SB live! 5.1 stoji okolo 400SK ak sa este predava
)
Tebe zostava bud:1)prepojit PC s nejakym radiom co ma vstup a aj vystup a pouzivat ho ako zosilovac alebo 2)kupit nejaku PCI zvukovku, teraz to zozenies za par supiek (moja SB live! 5.1 stoji okolo 400SK ak sa este predava