Dual-Core optimalizer
- jaroslav.celujko
- Nováček

-
Dual-Core optimalizer
Mam Core-2-Duo e8200, a ati HD 3850 z 512mb, ram 2gb corsair. Docela se mi sekaji nejktere hry, napriklad Carbon nebo Prostreet, a kamos mi rikal ze si mam stahnout Dual Core oprimalizer. Pomuze to, a kde si to muzu stahnout na svuj processor?
- faugusztin
- Začátečník

-
- jaroslav.celujko
- Nováček

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- jaroslav.celujko
- Nováček

-
- faugusztin
- Začátečník

-
A myslis si, ze ked to napises 2x, tak sa nieco zmeni ? Skusil si nainstalovat najnovsie drivery pre vsetko ? Pocnuc grafickou kartou a konciac zakladnou doskou ?jaroslav.celujko píše:no nevim, grfarna a pocessor by to meli stihat, ale treba carbon na plne detaily se neseka, ale obcas se stane ze se sekne z niceho nic jakoby ze se to trhne, v prostreet kdyz dam na plne detaily uplne vsechno, tak zmizi auta zustanoj jen svetla, ale treba c dirtu na plne detaily jde vsechno v poho
- jaroslav.celujko
- Nováček

-
- KnOx
- Začátečník

-
jaroslav.celujko: zkus snizit detaily popr. rozliseni, pokud to pomuze tak je problem vyresen, ale nezda se mi ze by pro street
a carbon byli nejak extremne narocny i kdyz pro street sem slysel ze neni moc dobre optimalizovany
(je to des hra, zlaty nfs5
)
a jinak bych zkusil odinstalovat stavajici ovladace, potom pc projet Driver Cleanerem
a stahni nejnovejsi drivery treba s tadyma guru3d a nainstaluj
a taky by nebylo spatny si stahnout program fraps na mereni fps
aby sis to moh porovnat s testama co sou na netu
a carbon byli nejak extremne narocny i kdyz pro street sem slysel ze neni moc dobre optimalizovany
a jinak bych zkusil odinstalovat stavajici ovladace, potom pc projet Driver Cleanerem
a stahni nejnovejsi drivery treba s tadyma guru3d a nainstaluj
a taky by nebylo spatny si stahnout program fraps na mereni fps
aby sis to moh porovnat s testama co sou na netu