něco jako je tohle: http://www.sidewindercomputers.com/1blnybaeqtee.html
Na Jsc, Casemoddingu ani Gumexu jsem nic pouzitelnyho nenasel
díky za tipy
Moderátor: morke

Nejvýkonější?.....myslíš že je lepší než Apogee GTX .... osobně sem čekal že mě do něj budete tlačit.....busy píše:tak nejlepsi bude Fuzion a kup k nemu este noozle kit. budes mat najvykonnejsi blok a este k tomu relativne lacny. ostatne je ok. teda na chipset MCW30 a na grafiku MCW60 cerpadlo je tiez ok

A ty trysky výkonu fakt tolik pomůžou?......jak to je? při nižším průtoku se dává užší tryska ? chápu to dobře?Gr8 Vivec píše:problém apogee gtx je jeho top kterej je z hliníku- za Cu top dáš dalších 40USD, navíc výkon GTXka nejde už nijak zvednout, ten blok už je na limitu, fuzion má ale potenciál mnohem větší díky tryskám, ke každýmu čerpadlu můžeš mít plně omtimalizovanej průtok, na D5/ddc se hodí 4,4mm, užší bych dával jen u sestav s více čerpadlama nebo iwaki a tak...
a pozor na blok na chipset- nF 780 potřebuje specifickej blok, u nb je totiž ještě jeden čip- NF200 (u strikera je u SB), vyrábí ho určitě mips, další výrobci budou imho následovat

kde jsi na takovych blbinach byl ? más to snad zmereny?myom píše:kdyz mas silne cerpadlo, davas uzsi trysku. uzsi tryska -> vetsi rychlost proudeni v bloku -> vetsi odpor -> nizsi prutok v okruhu.
fuzions 4.4mm tryskou ma celkem podstatne vetsi odpor jak EK Supreme. s 4,2mm tryskou ma snad i vetsi odpor jak storm G4.

myslis toho martina z XS ? Ten tam má chybu, už mu to psalo na XS spousta lidi včetně mě, že naměřil blbosti a sám řekl že to v další verzi opraví jak se mu ty oba bloky znova dostanou do ruky.myom píše:hehe, videl jsem HQ charakteristiky.

U té poslední 2.5, on totiž udělal tu zásadní chybu, kterou v tom testu nezminuje a to že ten tesnici krouzek neumístil mezi prvni a druhou část bloku, ale dal to nad ty žebra. Tam se to ale umístovat nemá. Proto je taky takovej obrovskej rozdíl mezi charakteristikou "with washer" a "without washer" což je ten tesnici krouzek.myom píše:toho jsem si nevsiml. jaka chyba? od te doby uz ale ubehlo dost verzi...