Jetway KT333 Kondenzatory

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Spirit píše:
Delorean píše:60mikrofaradů - není to nějak málo?
predpokladam ze to bude 1600uF :wink:
Ja som menil na MSI-srote socket A a tam boli 3300 uF !! Treba na nich pozriet hodnotu a nie typovat a 60 ... to je zrejme urcite blbost ,,
a kup na 6,3 V a hlavne 105 stupnov aspon to nieco vydrzi
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

MaTTo S píše:
Spirit píše: predpokladam ze to bude 1600uF :wink:
Ja som menil na MSI-srote socket A a tam boli 3300 uF !! Treba na nich pozriet hodnotu a nie typovat a 60 ... to je zrejme urcite blbost ,,
a kup na 6,3 V a hlavne 105 stupnov aspon to nieco vydrzi
Ja netipujem, iba som napisal ze 60uF to urcite nebude :roll:
Nech kupi s maximalnou teplotou i napatim takym, ako povodny kondik. Kapacita moze byt aj vacsia, len potom moze byt problem s umiestnenim kondikov kedze budu vacsie. Ano, aj ja som videl 3300uF kondiky, niektory vyrobca da 3x3300uF, iny zas 5x2200uF a niektory zas 8x1600uF...Je to viac menej jedno, i ked si myslim je lepsie viac kondikov a s mensou kapacitou. :wink:
prochy007
Nováček
Nováček

Příspěvek od prochy007 »

:shock: Zdravím, měli jste pravdu, na kondíky jsem zpočátku moc neviděl, ale zboku bylo napsáno 2200 a 1100 mikofarad. Měnil jsem jich 5, ovšem po dodělání a zapnutí PC jsem byl nemile překvapen - dočkal jsem se jen blikání diod na předním panelu, asi řeknete, že byly připájeny špatně, ale líp to fakt nešlo :) ... Problém byl asi v něčem jiném, kondíky jsem se totiž rozhodl měnit po konci fungovaní PC 8). Desku jsem vyměnil za kámošovu starou, ovšem problém tím není vyřešen. Tedy: Rozhodně nedoporučuji nechat měnit kondíky u "profíků" v Tabery, kde chtěli něco kolem 400,- za 4 ks s tím, že mi nedají paragon :x :? A taky nedopručuji, pokud nevíte jistě je-li problém způsoben jimi - není to bez práce a kondíky taky nejsou zadarmo... :x Přemýšlím o novém PC :x ...
bezmozek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bezmozek »

Je nějaká špecialita při měnění kondíků? Mám desku co chci opravit, mám i dárce, ale na co si dávat bacha?

CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“