Jak pripojit SATA HDD jako externi disk?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Hrosan
- Nováček

-
Jak pripojit SATA HDD jako externi disk?
Ahoj vsem,
koupil jsem si SATA HDD a chci jej pouzit jako externi disk ke svemu notebooku ke kteremu jsem si koupil radic na eSATA a taku prevadec na USB, ale ani pres jedno zarizeni mi notas nedokaze detekovat jako externi disk.
Muzete mi prosim poradit jak na to?
Pravdepodobne jej potrebuji nejak nastavit.....
diky moc za kazdou radu.
koupil jsem si SATA HDD a chci jej pouzit jako externi disk ke svemu notebooku ke kteremu jsem si koupil radic na eSATA a taku prevadec na USB, ale ani pres jedno zarizeni mi notas nedokaze detekovat jako externi disk.
Muzete mi prosim poradit jak na to?
Pravdepodobne jej potrebuji nejak nastavit.....
diky moc za kazdou radu.
- Hrosan
- Nováček

-
HDD jsem zkousel pripojovat s rameckem i bez ramecku pres eSATA i USB a nic. HDD se rozjede komp jej nasel, protoze se mi objevi dole v pravo ta zelena sipecka (bezpecne odebrat hardware) a tam je velkokapacitni HDD a jeho nazev....jen se mi neobjevi jako dalsi HDD nebo zarizeni ve slozce tento pocitac.
- Hrosan
- Nováček

-
- HacIPex
- Začátečník

-
- Hrosan
- Nováček

-
- NEONET
- Středně pokročilý

ted ti to napsal... klikni pravym cudlem na tento pocitac, dej spravovat, potom ulozna zarizeni a sprava disku, disk uvidis (podle kapacity) a kliknes na nej pravym cudlem mysi a das vytvorit oddil, nastavis max. velikost a naformatovat na jaky system chces (tabulku)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Hrosan
- Nováček

-
- Hrosan
- Nováček

-
- Hrosan
- Nováček

-
Jeste mam vsak jeden problemecek. Vse jsem udelal dle vyse uvedenych navodu a notas mi HDD rozpoznal. Je oznaceny svetle modre a to nevim proc. Jede, kdyz jej nemam v zadnem ramecku a napojeny jen na zdroj a potom primo ze SATA do eSATA. Ale kdyz jej dam do ramecku, tak nic. HDD se roztoci, ale notebook mi jej vubec nedetekuji. Mozna v tom je opet nejaka finta o ktere nevim. Napada vas jeste neco, co bych mohl udelat, aby to jelo?