Riva TNT2

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
bong
Začátečník
Začátečník

Riva TNT2

Příspěvek od bong »

no som hrdym vlastnikom tejto zastaralej sunky,ale nemal som s touto gk skroo ziadne chyby az dodnes. Vsimol som si v poslednom case ze mi comp huci ovela viac ako predtym,ale nechal som to tak,lebo po case to vzdycky preslo. No ale ked som dneska zapol comp,normalne web,chvilu som daco pozeral a zrazu z nicoho nic sa na monitore objavila ciernocierna tma a svetielko monitoru zacalo preblikavat.Tak som dal reset ale robilo to po case(cca 5 mnin)zase.Tak som otvoril bednu sahol na gk a ta teda bola pekne rozohnena! Tak som ju vybral zhruba na polhod vlozil ale o5 to robi to iste......zeby uz chudinka nadobro odisla?a ked som vlozil inu gk Ati radeon VE DDR a nainstaloval ovladace,kt. mi pred casom bez problemov fungovali,uz nefunguju,ako maju,pc sa sprava ako bez ovladacov,a tie tam predsa ma(z r. 2006).Nevie mi niekto poradit na obidva problemy pls?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ten Radeon ale jinak najede, i když nejdou instalnout drivery ne ? Pokud ano, tak TNT2 zřejmě odešla do křemíkovýho nebe.
Goldnoob team proud member!
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

:) :( Křemíkové nebe existuje!
bong
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bong »

tak radeon nabehne,ale teraz uz aj tnt2 aj ked sa prehrieva jak svina,popalil som sa na nej ked som skusal sa jej dotknut.Teplota nie je rovnaka na vsetkych miestach,ale na urcitom je vaaazne dost horuca.Co mam robit????
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Taky mám jednu doma. Tyto karty, pokud vím, vůbec nemají chladič... Mívají povrch CHIPu úplně sesmažený. Já jsem problémy vyřešil tím, že jsem ze starého Radeonu 7500 odloupl chladič, kde se mi zadřel větráček, a ten malinkatý pasiv už bez větráčku jsem velice zajímavými způsoby pomocí silikonu s vysokou teplotou tání atd připevnil na Rivu a valí to... (pro zajímavost - musí se pochlubit :-) na Radeonku jsem připevnlil stejným způsobem poněkud větší pasiv ze starého kompu z mého zhořelého Pentia MX :-( - a maximální spokojenost, nic tam nehlučí a uchladí skvěle...) Jestli ti ale opravdu odešla nastálo, potom asi nic. A nevěř mu, křemíkové nebe určitě existuje. Kam by se jinak dostaly všechny kalkulačky? Tvoje GK určitě odešla na lepší místo, než je tohle...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

Moj nazor je ,ze sa mu zadrel ventilator na tej TNT2 a karta sa prehrieva ( podla toho co pisal , ze mu huci PC viac ako predtym , to tak vyzera )
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“