Hmm vypadá zajímavě, večer ho sosnu.Skeeter píše:Mr. Dirk > tak zkus FU Bar to je skoro to same jako Titan panel...
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Butch
- Středně pokročilý

Ja u locka pouzivam na spelly
Xbar
http://wow.curse.com/downloads/details/6230/
da se tam nastavit plno veci, umisteni, pocet policek atd...
Xbar
http://wow.curse.com/downloads/details/6230/
da se tam nastavit plno veci, umisteni, pocet policek atd...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz jste zacly s addonama tak muzete rovnou postovat UI 
tady je moje :

a v raidu :

addony : ag_unitframes, Atlas, Bagnon, Bongos2, Critline, DamageMeters, Deadly Boss Mod, Discort Art, DoubleWide, EnergyWatch, Gatherer, GuildAds, ChatMOD, Morgantis Buffbar, Omen, RatingBuster, sct, Skinner, StunWatch, Titan
tady je moje :

a v raidu :

addony : ag_unitframes, Atlas, Bagnon, Bongos2, Critline, DamageMeters, Deadly Boss Mod, Discort Art, DoubleWide, EnergyWatch, Gatherer, GuildAds, ChatMOD, Morgantis Buffbar, Omen, RatingBuster, sct, Skinner, StunWatch, Titan
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Me UI zde:
http://mujweb.cz/Pocitace/Butch/WoWScrn ... 101312.jpg
a tady jedna zajimavost z areny
http://mujweb.cz/Pocitace/Butch/WoWScrn ... 220046.jpg
mrknete na ten cas
http://mujweb.cz/Pocitace/Butch/WoWScrn ... 101312.jpg
a tady jedna zajimavost z areny
http://mujweb.cz/Pocitace/Butch/WoWScrn ... 220046.jpg
mrknete na ten cas
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

Ja to mam takhle http://www.azicek.wz.cz/Aszune/Void%20Reaver%203.jpg ale porad se to meni 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
lol ten chat textSkeeter píše:Ja to mam takhle http://www.azicek.wz.cz/Aszune/Void%20Reaver%203.jpg ale porad se to meni
- Butch
- Středně pokročilý

Tak dneska jsem zkusil asi nejzabavnesi vec ve wowu v BG.
Sumon Infernala v EOS
vysoloval jsem s nim asi 5 hordaku po sobe
Mazec a docela legrace, skoda ze jde jednom jednou za hodinu
Dalsi vyborna vec je kdyz priest da Mind control na nekoho a posle ho ze skaly....ale timto ja nedisponuji.
Sumon Infernala v EOS
vysoloval jsem s nim asi 5 hordaku po sobe
Mazec a docela legrace, skoda ze jde jednom jednou za hodinu
Dalsi vyborna vec je kdyz priest da Mind control na nekoho a posle ho ze skaly....ale timto ja nedisponuji.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Dneska sem po páte prolezl Underbog a konečně sem se dostal do pořádné skupiny. Asi nejlepší ve které sem byl. Celé to nezabralo ani hodinu a výtěžnost asi 50g.
Konečně se blížím k Epic mountovi. 
Jinak je zajímavé že paloch tankuje lepší jak warr.
Jinak je zajímavé že paloch tankuje lepší jak warr.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

2Butch: Tak infernala sem ještě nezkoušel v BG. Už sem ho na lockovi používal, ale moc se s ním necítím. Nevidím staty a nevic nevim kdy mu rupne v kuli a pude po mě.
Jinak CC je imba. My sme tak dneska dali premade v AB. U LM pribeh healer rup ho dolu a zase a zase
Ja měl na sobě 2 healery z guildy, takze sem s prehledem ovladl tabulky. Absolutně největší dmg, asi 250k, druhy byl něco přes sto. A 19 kill blow, druhy 9.
Jinak sme zkoušeli areny ale asi sme hrali moc pozdě, byly proti nám týmy full vindicator s ratingem 1997 a pod.
Ale po prohře jsme ztratili 2 rating. Tak to šlo, a na body je to nejlepší.
2Dirk: Vy jste měli oba nebo srovnaváš ze zkušeností? Palati tankují docela dobře, ale často se to nevidí. Btw. Ten palat byl asi protec zatimco malo warru levli jako tankove. I když nevim proč lvl jako protec, no videl sem druida lvlit jako restro takže...
Tady asi platí, že warr je lepší na bosse, jeden velky cil než na skupiny, kde se blbě drží agroo pokud máš v grupě blba.
Jinak CC je imba. My sme tak dneska dali premade v AB. U LM pribeh healer rup ho dolu a zase a zase
Ja měl na sobě 2 healery z guildy, takze sem s prehledem ovladl tabulky. Absolutně největší dmg, asi 250k, druhy byl něco přes sto. A 19 kill blow, druhy 9.
Jinak sme zkoušeli areny ale asi sme hrali moc pozdě, byly proti nám týmy full vindicator s ratingem 1997 a pod.
2Dirk: Vy jste měli oba nebo srovnaváš ze zkušeností? Palati tankují docela dobře, ale často se to nevidí. Btw. Ten palat byl asi protec zatimco malo warru levli jako tankove. I když nevim proč lvl jako protec, no videl sem druida lvlit jako restro takže...
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Ze zkušeností co mám ze skupin. Ten palat to uměl lepší jak všichni warrové co sem viděl. NIkdy žádné potvora neútočila nikam jinam než na něho, kromě jedné větší bitky zapříčinené nepozorností.PzKpfw VI Tiger píše: 2Dirk: Vy jste měli oba nebo srovnaváš ze zkušeností? Palati tankují docela dobře, ale často se to nevidí.
Jj byl protect. U nás na realmu je celkem dost protect warrů, ale osobně bych tak nešel.PzKpfw VI Tiger píše:Btw. Ten palat byl asi protec zatimco malo warru levli jako tankove.
Jinak u warra mě celkem s*re že přehodili Deathwish z Fury do Arm.
- Butch
- Středně pokročilý

Palat muze velmi dobre drzet agro AOE.
Lepe nez war.
Jinak 70-80 budu expit v restu(build co mam ted).
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1500501220
Uz jsem rozhodnutej
Ono 700 spell dmg, koreny, insect swarm, lepsi moonfire....
Proste se s tim v pohode mob na 70 da zabit....coz neslo rict o full resto.
A hlavne pred patchem 2.3 ....ted je 1/3 healu i do damage, coz je mazec.
Da se s tim zabit i frost mag v G1
Lepe nez war.
Jinak 70-80 budu expit v restu(build co mam ted).
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1500501220
Uz jsem rozhodnutej
Ono 700 spell dmg, koreny, insect swarm, lepsi moonfire....
Proste se s tim v pohode mob na 70 da zabit....coz neslo rict o full resto.
A hlavne pred patchem 2.3 ....ted je 1/3 healu i do damage, coz je mazec.
Da se s tim zabit i frost mag v G1
- Skeeter
- Začátečník

Palat tank sice tankuje dobre, ale nekde je naprosto nepouzitelnej, nekde zase naprosto nepostradatelnej....Palat tank se hodi do instanci jako je treba Shatred Halls kde tankuje defakto celej pack mobu najednou a dps je sundavaj pres aoe. Dobry je, ze palat tank kdyz tankuje skpinu tak nemaj dps problem s agrem. Problem nastava pokud tankuje neco co dava velkej dmg a ma nejaky resisty na magii. Palat dela agro vicemene jen ze spell dmg...Ale na addy do raidu, nebo na nejaky instance je fakt dobrej
zvlast kdyz ho healuje dalsi palat 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Proč? Já si říkal, že to bude dobrý, nakonec se ty buildy nezměnily. Talenty mají warrorvé více méně furt stejně. Btw, přesunili i Intercept.Mr. Dirk píše:Jinak u warra mě celkem s*re že přehodili Deathwish z Fury do Arm.
2Skeeter: Jo, palát je imba na trash a velky skupiny, já když měl držte 4 moby, tak byla nutná pozornost celé grupy aby každý neměl svůj cíl. To je pro warra téměř neudržitelné.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Protože nemožeš mět Deathwish a zároveň Rampage.PzKpfw VI Tiger píše: Proč? Já si říkal, že to bude dobrý, nakonec se ty buildy nezměnily. Talenty mají warrorvé více méně furt stejně. Btw, přesunili i Intercept.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Jako pokud jels Arm tak to mosí byt bomba, ale Fury warr teď nic moc, navíc má omezený ten talent proti Disarmu.
Chjo a to sem si chtěl rozjet Fury warra jako alta. 
Jinak aktuální stav. Equip už se podstatně zlepšil.
Jinak aktuální stav. Equip už se podstatně zlepšil.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Jj, fury warrove jsou tedka out, jedině jako dmg do raidu, ale do PVP nic moc. Nemaji Death Wish, nedosahnou na kratší CD na Intercept a to, že nemaj MS je v PVP uplně odepisuje. Pokud chceš lvlit jako fury tak ti nic nebrání, MS nepotřebuješ, intercept taky ne a dmg to má slušný a hlavně rychlý. Lepší na rage než MS, mám pomalý swing (dlouho mezi ranama) a když missnu a nedostavam dmg tak je to celkem průšvih, na Anger Management mi nezbyl bod. Aby bylo jasno, opět MS warr do aren.
Equip ohodnotím zachvíli.

Btw. Neví někdo proč nevidím enchant na zbrani? Nechal se si dát Executioner, ale vidím ho jenom ve hře. U výběru postavy je zbraň furt "holá".
Equip ohodnotím zachvíli.
Armory Servers Busy
The Armory is currently experiencing an extremely high level of traffic which may affect its response time. Please try refreshing the Armory in a few minutes. Thank you for your patience.
Btw. Neví někdo proč nevidím enchant na zbrani? Nechal se si dát Executioner, ale vidím ho jenom ve hře. U výběru postavy je zbraň furt "holá".