Divne vlnenie obrazu - Geforce 7300 GT
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- dendroid
- Začátečník

-
Divne vlnenie obrazu - Geforce 7300 GT
Zdar
Mam Expertvision Geforce 7300 GT a mam ten problem ze sa mi v 3D po par minutach zacne vlnit obraz , nie je to velmi vidiet , iba ak mam spusteny FRAPS a ked som hral Oblivion , tak pri vstupe do inventara .Problemy zacala robit ta grafika iba pred nedavnom . Nemali ste niekto podobny problem ?
Jedina vec ktora ma napada je zdroj , pridaval som dalsi 200 GB disk , tak ci to nebude tym. ..Skusim este preinstalovat drivery ...
Komplet zostava je : Foxconn 6150 K8MD
Athlon 3000+
2 256 MB RAM Twinmos + 1 512 MB Kingsston
Geforce 7300 GT
80 GB + 200 GB disk
dvd RW mechanika
Mam Expertvision Geforce 7300 GT a mam ten problem ze sa mi v 3D po par minutach zacne vlnit obraz , nie je to velmi vidiet , iba ak mam spusteny FRAPS a ked som hral Oblivion , tak pri vstupe do inventara .Problemy zacala robit ta grafika iba pred nedavnom . Nemali ste niekto podobny problem ?
Jedina vec ktora ma napada je zdroj , pridaval som dalsi 200 GB disk , tak ci to nebude tym. ..Skusim este preinstalovat drivery ...
Komplet zostava je : Foxconn 6150 K8MD
Athlon 3000+
2 256 MB RAM Twinmos + 1 512 MB Kingsston
Geforce 7300 GT
80 GB + 200 GB disk
dvd RW mechanika
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
podivej se kudy ti vede kabel a jestli ho nemuze neco rusit (setkal jsem se s nestinenymi VGA kabely) nebo jestli neco nerusi primo monitor..
A nebo taky to muze delat sam monitor, pokud neni nejnovejsi..
A nebo taky to muze delat sam monitor, pokud neni nejnovejsi..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- dendroid
- Začátečník

-
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kdykoliv jsem se s tímto potkal byl to kabel, nebo konektor.
1) dát PC úplně jinám a otestovat. (rušení od něčeho jiného)
2) pokud máš DVI přehodit na starý D-sub kabel a otestovat (i třeba přes redukci pokud máš dva DVI)
3) zapojit LCD do jiného DVI pokud máš na grafice dva
4) ke kartě přidat bokem ventilátor aby bylo vyloučeno přehřívání.
5) zdroj třeba přes prodlužku do jiné zásuvky než LCD (né jedna rozdvojka atd)
napiš zda se něco nezměnilo ……
-každá věc co jsem napsal něco vylučuje.
1) dát PC úplně jinám a otestovat. (rušení od něčeho jiného)
2) pokud máš DVI přehodit na starý D-sub kabel a otestovat (i třeba přes redukci pokud máš dva DVI)
3) zapojit LCD do jiného DVI pokud máš na grafice dva
4) ke kartě přidat bokem ventilátor aby bylo vyloučeno přehřívání.
5) zdroj třeba přes prodlužku do jiné zásuvky než LCD (né jedna rozdvojka atd)
napiš zda se něco nezměnilo ……
-každá věc co jsem napsal něco vylučuje.
- dendroid
- Začátečník

-
No pre mna to zacina byt poriadna zahada .Zistil som ze to zacne robit zakazdym , ked teplota v RIVA Tuneri presiahne 58 stupnov. A nerobi to v 3D , ale v 2D , co som si uvedomil az teraz . ( Inventar Oblivonu je vlastne 2 D , aj Fraps v rohu obrazovky je 2D.A robi mi to aj ked vypnem hru chvilu vo windows a potom to prestane ) .V samotnom 3 D ziadny problem nieje .
- Mastaa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- dendroid
- Začátečník

-
No ved prave o to mi slo , ci mi teda uznaju tu reklamaciu .Problem je ten ze obraz sa nerozpada , akurat sa vlni .A neviem ci mi to vobec uznaju , ono by sa museli s tou kartou dostat pri skusani nad 58 stupnov , co je dost umenie , ja mam tteplotu v nevetranej skrini v zatazi 53 stupnov default , na 58 stupnov sa mi dostane , iba ak ju pretaktujem .Ale obraz sa vlni vzdy nad 58 stupnov , ci je uz pretaktovana alebo nie ( skusal som to , nechal som ju na default a skrinu som nechal chvilu pri radiatore
)