wake up pomocí USB klavesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Patej1
Nováček
Nováček

wake up pomocí USB klavesnice

Příspěvek od Patej1 »

dobrý den,
mám základní desku Asus MAXIMUS EXTREME X38 a USB klavesnici MICROSOFT Comfort Curve Keyboard 2000 CZ, operační systém WinXP SP2. U mého předchozího počítače nebyl problém nastavit, aby se po uspání mohl probudit stiskem třeba kombinací kláves ctrl+F1. Když jsem se v BIOSu nové desky snažil najít něco podobného našel jsem jenom položku Wake up by PS/2 keyboard. Nevíte, zda se dá na teto desce nějak nastavit možnost probuzení pomocí USB klavesnice?
Asus Maximus Extreme - Intel X38, Intel Core 2 Quad Q6600 + Zalman CNPS9500A, MicroStar NX8800GT SILENT, Corsair 2x1GB DDR3 PC1600, CORSAIR TX750 750W
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Re: wake up pomocí USB klavesnice

Příspěvek od SagiCZ »

Patej1 píše:dobrý den,
mám základní desku Asus MAXIMUS EXTREME X38 a USB klavesnici MICROSOFT Comfort Curve Keyboard 2000 CZ, operační systém WinXP SP2. U mého předchozího počítače nebyl problém nastavit, aby se po uspání mohl probudit stiskem třeba kombinací kláves ctrl+F1. Když jsem se v BIOSu nové desky snažil najít něco podobného našel jsem jenom položku Wake up by PS/2 keyboard. Nevíte, zda se dá na teto desce nějak nastavit možnost probuzení pomocí USB klavesnice?
podle me neni mozne probouzet pocitac USB klavesnici.. ale je to jen moje domnenka..
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

trosku OT, ja mam dosku ktoru mam aktualne v popise, no a v BIOS-e to mam pod polozkou tusim wake up from USB device, v power managemente?
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“