Assassin's Creed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

lidi co to mate na ps3 ci na nejaky jiny konzole ,, jak mam udelat to vyslichańi? na mape ta pest a este to vykradeni ci co .. to an mape ruka a pod tim takovej obdelnik?
vubec nvm ja kto udelat :_(
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Musim se priznat ze sem od toho moc necekal, uz quli tomu jak pc verzi odsunuli do pozadi, ale zahral jsem si to (jakou verzi na jakym systemu si necham pro sebe...) a docela me to chytlo. Az moc :) Ted uz jen vydrzet do 28...
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
kAdEtT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kAdEtT »

brabee píše:Musim se priznat ze sem od toho moc necekal, uz quli tomu jak pc verzi odsunuli do pozadi, ale zahral jsem si to (jakou verzi na jakym systemu si necham pro sebe...) a docela me to chytlo. Az moc :) Ted uz jen vydrzet do 28...
žejo mě nikdy nelakali hry jako je toto,ale taky se mi to líbí aaspon vystřídám auta za koně :)
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Páni, toto si nikto z Vás nevšimol ?
Thellwin píše:Promaz, uniklou verzi hry si řešte jinde.

Přístě už za karty.
Normálne zvažujem možnosť LOCKnúť to tu a otvoriť až po vydaní hry :evil:
.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

jankacek píše:lidi co to mate na ps3 ci na nejaky jiny konzole ,, jak mam udelat to vyslichańi? na mape ta pest a este to vykradeni ci co .. to an mape ruka a pod tim takovej obdelnik?
vubec nvm ja kto udelat :_(
No ak sa nemylim tak najprv treba dotycnych vypocut pri rozhovore a potom ist za tym ktori je zamerany a par mu dat pestou po papuli. Po chvili sa rozhovori a misia Complete :-)

Vykradanie je vlastne okradnut nebadane zozadu .
XBOX360
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Obrázek
N3rth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N3rth »

:) dobra hra
cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

Je to jednoduše geniální:-) Paráda...
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Je to fakt parada. Vadi mi ale dost bugov ktore hadam budete mat v PC verzii opravene a vadi mi za Altair nevie plavat :lol:
XBOX360
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Opět promaz ...

Wuu:myslim, ze namiesto nekonecneho premazavania to tu staci do vypustenia PC verzie LOCKnut. A ti dvaja-traja konzolisti to snad vydrzia.
Goldnoob team proud member!
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Proč lock? To bych pak nemohl napsat, že sem nas*anej, že mi moje PŘEDOBJEDNANÁ (he he, Caps Lock rulez ;) ) originálka přijde zřejmě o týden později :(
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

Jo tak kdyz se objevi na cinskym foru kus HW (treba 9800GX2), ktery je jeste "pod ochranou", tak si to hned rvete na titulni stranku. Ale kdyz se tady nekdo zmini o informacich od sveho zdroje, ze tato hra jede znacne pomaleji pod Vistami nez pod XP, tak hned mazete ? Za co ? Aha, zrejmne za to, ze to nejspis nekdo musel zmerit na warez verzi, a to je spatne....to je horsi nez testovat na kradenym HW....jo jasne a taky to mohl byt nejaky novinar co neudrzel jazyk za zuby, to vas nenapadlo ? To je asi take spatne rikat veci, co se rikat nesmi pred datem vydani. Ale vydavatel s usmevem na tvari muze v klidu lidem lhat "nase hra bezi mnohem rychleji na Vistach tak sup sup honem uz si je utikejte koupit, at to mate po vydani na co instalovat". Nechapu co mate proti takove informaci, necham si to rad vysvetlit.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

se tady ta diskuze nejak rozpada ... ja myslim, ze na tema AC diskutovat mozne je, ale asi neni v poradku, kdyz se o ni diskutuje z pohledu zkusenosti s hratelnosti, konkretnich chybach PC verze, pripadnych zadosti o pomoc a naslednych rad.

takze, benchmarky behu na zavadu nejsou (kdyz jsou z trochu seriozniho zdroje, pripadne trochu propracovane. nikoliv jen placnuti, ze to jede pomalu :-)).

je nutne pochopit, ze forum PCT nepodporuje w a tudiz se zavadne prispevky mazou. stari uzivatele a castejsi prispevatele to vedi, respektuji, verim, ze i ti novejsi (mene prispivajici) toto prijmou a budou tento zdejsi trend podporovat.
---
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

propracovanej bench uz jsem tady postoval, jenze byl promaz. nema to s warez nic spolecneho, tak nechapu proc byl smazan. za vysledky rucim.

//Wuu: ak ti to niekto zmazal, asi to "smrdelo" warezom. Odkial si mal verziu hry na benchmarkovanie, ked este ziadna hra nevysla, ani demo, ani nic... ?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nevim, nevidel jsem ho, nemohu soudit. pokud jsi si jisty, ze je v poradku, postni ho znovu, nekdy se pri promazu smaze i par prispevku v poradku ;). samozrejme musi byt take spravne napsan a s uvedenim zdroje, ale to je snad jasne ;).
---
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

2Wuu (ackoli ho respektuji):

Treba predverze pro recenzenty ? Neni to jedno ? A kdyz jsem/zdroj nic nemeril, jen si to vymyslel a to uz warez neni a nevidim duvod jej mazat. A i kdyby tak jsem mohl zacit slovy "Myslim, ze vykon by mohl vypadat nejak takto:.....". Nikde nebylo nic potvrzeno, je to nazor jako jakykoliv jiny. Nebo OT stylu "Ja si myslim ze Ati/nVidia je lepsi" maji vetsi pravo prezit na foru ?
Nepisu titulku na tyden.cz ale jen info pro cleny fora, beznej zvast, nazor, nemusim uvadet zdroj.

Ztrata casu - prispevky ode me v tomto vlakne prosim smazte, pokud opravdu chcete vysledky s prohlasenim "je to cele vyplod silence, vymysl a podvrh" tak se vyjadrete a ja vysledky obnovim. Chtel jsem jen vnest trochu svetla do oficialnich prohlaseni. Ale tady se tak uzkostne hraje na pravidla, az zustava zdravy rozum stat. Nebrte to nijak kriticky, jen nechapu o co jde. Co tady smrdi warezem ? Resi se tady snad nejaka warez verze proc nefunguje ? Resi se tady nejaky crack/serial ? Kde co sehnat ? Ne...resim jen otazku vykonu. Muzu tomu dat prislusny kabat, ktery z toho udela pouhy nepotvrzeny nazor, ktery bude vonet cistotou.

Tak chcete to, nebo ne ?

EDIT by Wuuduu: Ja som tu este nic nevymazal, len som vyjadril svoj predpoklad, ze preco to mohlo byt vymazane. A aj tebe je snad jasne, ze ak niekto pise, ze hra AC na PC a aka je to super hra, napriek tomu, ze este nikde na svete oficialne nevysla, ani jej demo - tak je len jedna odpoved: hra warezacku verziu, ktora je vonku. A take je rozhodnutie - dohoda Mod/Admin-ov, mazat taketo prispevky.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je to tady, kdyby to někoho zajímalo - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=117803

Jak už bylo řečeno, tak osobní zkušenosti s nelegálními kopiemi se tady neřeší. Samozřejmě se mohou najít vyjímky, kdy má někdo hru legální cestou k dispozici dřív, než oficiálně vyjde. Ale protože je mi jasné, že by jsme tady pak měli plné fórum "recenzentů", kteří dostali hru k recenzi před oficiálním vydáním, z čehož opravdu by to byl tak 1 z 1000 tak se to prostě maže.

Sice chápu, že někdo může být třeba oprávněně naštvaný, ale není v našich silách tady zkoumat, kdo to opravdu má legálně a kdo jen vesele hraje ukradenou verzi a protože ta druhá skupina má drtivě navrch, tak jsou bohužel postiženi i ti z té první.

Ale je tu možnost dokázat, že mají hru legálně (SZ někomu z moderátorů) a pak to to být může.

Ještě dodatek - podobné je to u cracků atd. kdy občas je třeba nutnost ho použít, jinak hra nejede, ale viz co jsem napsal výše - špatně se kontroluje, kdo má opravdu tak závažný problém, že je nutné něco takového použít.

Podle hesla "podáme prst a vezmete si celou ruku" bohužel nebude podán ani ten prst :)
Goldnoob team proud member!
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

2wuuduu a Thellwin: chapu. Bylo by tu znacne neprehledno bez takovych pravidel "cokoli co by mohlo mit neco spolecneho s warez". Skodi to legalnim uzivatelum, zejmena emocionalne. Omlouvam se.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Sám za sebe po hraní na konzoli musim konstatovat, že jsem skončil někde tuším u páté mise a od té doby mi to leží na stole, nějak se mi nechce to ani dohrávat :( Pro mě to byl stereotyp až moc velký...možná za čas se k tomu vrátím...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

tom01 píše:Sám za sebe po hraní na konzoli musim konstatovat, že jsem skončil někde tuším u páté mise a od té doby mi to leží na stole, nějak se mi nechce to ani dohrávat :( Pro mě to byl stereotyp až moc velký...možná za čas se k tomu vrátím...
Mas uplnu pravdu. Stereotyp jak hovado . Misie co su casovo obmedzene ani nerobim . Hra sa mi ale aj tak paci a hadam ju dohram. Zdrzuju ma vlajky a Achievy za tie kradnute noze. Potencial to malo velky ale z rovnakou naplnou misii to posrali. Ak bude taky aj SC Coviction tak nas ochranuj pan boh :) Je to hra len na jedno zahranie to je holy fakt .
XBOX360
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“