GF 8800GTS 512 SLI - hry se cukají

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

No a ted jedes na jedne 8800GTS? Oni to u sebe testovali, nebo jak to zjistili?
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Demonoid
Nováček
Nováček

Příspěvek od Demonoid »

[Nejedu ani na jedny 8800GTS, proste tu chybu delaly obe.Testovaly to a dosly k tomu ze je to cip karty protoze jsem sebou vzal uplne novou desku od Asusu.Zitra bych mel mit 8800GTS od Asusu tak snad to dopadne lip nez s MSI NX8800GTS proste SHIT.
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

No hlavne ze to uz bude dobre. Jeste jednou, jestli tomu dobre rozumim, tak odesla jak jedna grafika, tak i zakladni deska? No, ale zase k necemu je dobre kupovat pocitac jako celou sestavu. Staci odnest na reklamaci a je vystarano :)
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Ruka píše:No hlavne ze to uz bude dobre. Jeste jednou, jestli tomu dobre rozumim, tak odesla jak jedna grafika, tak i zakladni deska? No, ale zase k necemu je dobre kupovat pocitac jako celou sestavu. Staci odnest na reklamaci a je vystarano :)
nerozumis tomu vubec :) dit to pise uplne jasne ze grafiky delali neplechu a ze si koupil dve novy GTS od asusu a ceka na ne
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Musis se naucit cist ty, pac nejdriv pise ze je vadny cip na karte a pak ze jsou vadne obe + deska. Chtel jsem vedet jak to tedy je doopravdy klaune :)
Taky je zahadou, ze kdyz mu rekli ze jsou vadne obe karty + deska, coz mi vrta hlavou. Bud to jsou nekompatibilni tyhle veci mezi sebou i deskou a nebo prostte odesel mustek pro rizeni pci-e na desce. A grafiky vymenili jen pro dobro a klid duse. Ale jsou to jen spekulace, o kterych se uz pravdu nedovime.

Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Ruka píše:Musis se naucit cist ty, pac nejdriv pise ze je vadny cip na karte a pak ze jsou vadne obe + deska. Chtel jsem vedet jak to tedy je doopravdy klaune :)
Taky je zahadou, ze kdyz mu rekli ze jsou vadne obe karty + deska, coz mi vrta hlavou. Bud to jsou nekompatibilni tyhle veci mezi sebou i deskou a nebo prostte odesel mustek pro rizeni pci-e na desce. A grafiky vymenili jen pro dobro a klid duse. Ale jsou to jen spekulace, o kterych se uz pravdu nedovime.
on ale mysli obe ty graf. karty :) ne obe jako grafika+deska. s deskou nic neni , tu jen nekam prinesl a zase odnesl
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Ja mel za to ze mu s kartama odesla i deska, protoze jsem myslel, ze udelal vrubku a cetl jsem to jako ze sebou vzal i tu desku, ten cip karty(nevim ktere). No, ale da vedet, jak to pofacha s novyma, ne? Diky za upozorneni.

Demonoid
Nováček
Nováček

Příspěvek od Demonoid »

Panove tak jeste jednou pro vysvetleni: :evil: Ty graficky karty to jest MSI NX8800GTS delali obe stejnou chybu silene cukani.Zakladni deska je v pohode vzal jsem jen nahradni proto co kdybi to deska nahodou byla ale nebyla.Takze bez reci okamzite vratily penize.Kartu Asus EN8800GTS uz mam na krame, rano mi volaly,ale dostanu se tam az zejtra takze dam vedet. :roll:
Matu3s
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matu3s »

tak to je fajn :-) ja uz som vyriesil moj problem tak ze som si ich taktol a zdvihol fany na 56% ... od 60% - uz zacinate pocut hluk karty...
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core™2 Duo E6850 | Chladic CPU : Arctic Cooling Freezer 7 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB SATA2 [Windows Vista Ultimate x64] Hitachi 500GB 7200rpm 16MB SATA2 [Windows XP x64 edition] | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

tramtadada
to Demonoid: jak to dopadlo?

jirkafrajer
Nováček
Nováček

Problém z Grafárnou.

Příspěvek od jirkafrajer »

Dobrej potřeboval bych poradit Mám novou základku Crosshair 2 formula proták dvoujádro 5000+ 2x geForce 8800gts 512 4GB pamět 750W zdroj a 4x 250 GB hadr ztoho 3 sou v raidu a le mislím si že SLI nefunguje je zaplé ale v 3Dmarku píše jen 10975 bodu a sjednou píše 9685 bodu jedna je Gigabajtka a druha Lítek ale skoušeli sme 2x lítek a furt stejně prosím o radu děkuju.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

pretaktuj procesor a budes mit 2x tolik bodu
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
jirkafrajer
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirkafrajer »

[quo
Děkan a prosímtě jak ho mám přetaktovat porad děkuju.

te="Kamikadze"]pretaktuj procesor a budes mit 2x tolik bodu[/quote]
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

precitaj si FAQ a vrat sa do skoly :wink:
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“