Kostkovaný obraz při přehrávání videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
LukH
Nováček
Nováček

Kostkovaný obraz při přehrávání videa

Příspěvek od LukH »

Zdravím,

popis problému: jedná se o NB Asus F3KA-AP031, Visty, nainstaloval jsem codeckpack All in one a některá videa mi ve WMP vůbec nešla spouštět, odinstaloval jsem, nainstaloval K-Lite codeckpack a přehraju vše, ovšem při přehrávání je viditelné kostkování obrazu, zvlášť v tmavých plochách, ve fddshow, které je součástí K-Lite, se to dá trochu zlepšit, ale stejně mi to připadá jako neelegantní řešení. Dané video na firemním NB (horším, ale s XPčky) šlape bez problémů a bez jakéhokoliv nastavování a ladění. Prosím o radu.

Děkuji.
Athos de la Fere
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athos de la Fere »

"Všichni nemůžou bejt chytrý, ti hloupí musí tvořit výjimku, jinak by bylo na světě tolik hlouposti, že by z toho byl každej druhej blbej!"
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Kostkovaný obraz při přehrávání videa

Příspěvek od Dzin »

LukH píše:Zdravím,

popis problému: jedná se o NB Asus F3KA-AP031, Visty, nainstaloval jsem codeckpack All in one a některá videa mi ve WMP vůbec nešla spouštět, odinstaloval jsem, nainstaloval K-Lite codeckpack a přehraju vše, ovšem při přehrávání je viditelné kostkování obrazu, zvlášť v tmavých plochách, ve fddshow, které je součástí K-Lite, se to dá trochu zlepšit, ale stejně mi to připadá jako neelegantní řešení. Dané video na firemním NB (horším, ale s XPčky) šlape bez problémů a bez jakéhokoliv nastavování a ladění. Prosím o radu.

Děkuji.
Ty se divis? Cpeš to to nejhorší co muže být, tyhle allinshit packy! Instaluj jen to co potrebuješ ... když jdeš do samošky tak taky kupujes uplne všechno? Asi ne co? Jen to co potrebujes....
To ti muže taky shodit system že to muže byt na reinstal. Zkus teda menší zlo ten Vista kodek pack..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Dzine, a co CCCP? Za dobu, co ho používám jsem se nestekal s jediným problémem..
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Trinom píše:Dzine, a co CCCP? Za dobu, co ho používám jsem se nestekal s jediným problémem..
Ten se zdá byt lepší, ale to že funguje tobe nemusi fungovat nekomu kdo tam ma jiný železo i soft....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
LukH
Nováček
Nováček

Příspěvek od LukH »

Děkuji za názory, z toho co jsem za včera posbíral, zkusím jednak ten vista codec package a taky vlc player s vlastními kodeky, pak napíšu výsledek. Ještě jednou díky.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“