Rozdělení většího množství dat na 2 díly

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
R4B4
Nováček
Nováček

Rozdělení většího množství dat na 2 díly

Příspěvek od R4B4 »

Čaute bobani, chci si zálohovat na DVD5 hru o velikosti 8.2 GB, nechci si kupovat DVDdvouvrstvé, nevíte někdo jak data rozdělit na 2 části tak, aby šla později z obou DVD opětovně nainstalovat. Díky moc :up:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Napadá mě jedině udělat image toho disku a ten ve WinRaru zpakovat a rozdělit na dvě části, nahrát tyto dva rar soubory na ty DVD a pak případně opět instalovat ze znovu rozbaleného image z HDD / flash disku (po zkopírování z těch DVD). Ale nevím, jak to bude následně s "protipirátskými" CD - checky, možná by jsi si v případě ztráty či nenávratného poškození originálního média musel vypomoci nějakým no-cd patchem (crackem).

Jinak to podle mne nejde.
show must go on..
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozdělení většího množství dat na 2 díly

Příspěvek od Dzin »

R4B4 píše:Čaute bobani, chci si zálohovat na DVD5 hru o velikosti 8.2 GB, nechci si kupovat DVDdvouvrstvé, nevíte někdo jak data rozdělit na 2 části tak, aby šla později z obou DVD opětovně nainstalovat. Díky moc :up:
Ahoj bobane, rozdelit to jde i v total comanderu, raru a i iso samotne v total comanderu.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“