Chladič na mostfety P5E X38

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
Dodo677
Začátečník
Začátečník

Chladič na mostfety P5E X38

Příspěvek od Dodo677 »

Čest....vzhledem k upgradu celáho komplu a zavedení WC.....(ne záchod už mám.... :-D ).... mě kleplo do očí co s mostfetama který zůstanou nechlazený po sundání chladiče z NB a SB na zmiňované desce....tak mě napadlo si chladič udelat....ale nejsem si jisté jestli by je uchladil....
Tady je zběžný návrh....postup výroby musí byt každýmu jestný tze ho psat nebudu....jde mi čistě jen o to jestli to utáhne... :sleepy:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Dodo677 dne sob 8. bře 2008, 20:51, celkem upraveno 1 x.
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Sice nevim proc to nepises do prislusneho threadu, takze tady stejna lock, ale jednodusi na vyrobu mas, vzit 12/15 cu trubku na topeni a k tomu kolinka, a kusek medene pasoviny a mas to hotove.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Nebo mnohem lepčejší bude koupit už udělané bloky od EK ... :wink:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

1) uprav si ty obrázky nebo ti to zamknu!

2) pokud vim tak chladič na P5E je rozdělenej na dvě části, jedna přes mosfety, druhá čipová sada...
Dodo677
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dodo677 »

Sorry...já zapoměl ...mám widescreen monitor...tak to mám akorát....
________
Já nevím....ještě sem tu desku v ruce neměl .... tze ten chladič de bez ztráty záruky rozdělit ?...to by byl přepych....nemusel bych nic kutit....

Kašpec:.....proč?.....mě to baví...tak proč to dělat a platit za to zbytečně takový prachy když na to mám matroš zadarmo?

kupca:....já nevím....ale nebude tohle výkonější.... stejně bych musel koupit pásovinu a trubky....a to se mě nechce když mám ty hranoly 10*15*80mm doma... :?
Odpovědět

Zpět na „Voda“