DDRAM 1GB SUPER TALENT CL3

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
halmosmi
Začátečník
Začátečník

DDRAM 1GB SUPER TALENT CL3

Příspěvek od halmosmi »

Zdravím všetkých.Mám jeden dotaz,chcel by som vedieť niečo o týchto DDRAM 1GB SUPER TALENT CL3.Má ich niekto,čo sú to zač.Má to dáku kvalitu či je to len dáky šmejd.Čo mám radšej kúpiť tie Super talent alebo Kingston?Poradťe!
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Tak co já vím,tak paměti téhle značky nejsou vůbec špatné.Jen se o nich málo ví,protože to je nedostatkové zboží,tím spíš pak u nás.Pamatuji si testy některých jejich pamětí,že je dost chválili a měly dobré výsledky i v přetaktování.Rozhodně bych je zkusil,žádné šmejdy to nebudou :-)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Super talenty teda šmejdy nejsou ani omylem pokud je o Overclocking Memory. Je to značka na úrovni Crucial, Cellshock, Team Group... co vím.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
halmosmi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od halmosmi »

No dobre,ale chcel son vedieť ktoré z nich sú kvalitnejšie,či tie Kingstonky alebo Super Talent,lebo cenovo je len rozdiel 100 Sk.King.su drahšie.
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Super Talent jsou mnohem lepší. Kingstonky jsou předražený paměti, nic více :x
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
zamsting
Nováček
Nováček

Příspěvek od zamsting »

TAk asi takto to zober:
Kingston = Audi
OCZ = Mercedes ( tie som si zobral úctivo ja osobne)
Super Talent = Porsche

A terazky si vyber. :old4:
halmosmi
Začátečník
Začátečník

Dotaz

Příspěvek od halmosmi »

Zdravím,chcel som sa spýtať na toto.Dnes som si dokúpil k dvom DDRAM Kingston 512MB PC3200,CL2,5 ešte jednu DDRAM King.1GB,ale zistil som že tie dve čo mi išli ako dualne,tak teraz ako som doplnil ešte tu 1GB King.PC3200,CL3 RAM,tak mi ich viradilo z toho aby išli ako duálne.Polepšil som si ,že som dokúpil ešte tu 1GB Ram,alebo nič moc keď som zrušil tie dve čo išli ako dual?Má to veľký vplyv na výkon PC keď idú RAM-ky ako dual?
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

To,že nejedou ram v Dualu jsi ztratil tak 0-1% výkonu... Nic si z toho nedělej.
Jinak než mít 2x512 a 1x1024 ...lepší je 2x1024 RAM z pohledu pamětového řadiče...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Odpovědět

Zpět na „Paměti“