Jaký přehrávač na DivX a oddělenou AC3 stopu?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Mike_Starwalker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jaký přehrávač na DivX a oddělenou AC3 stopu?

Příspěvek od Mike_Starwalker »

Zdravím a omlouvám se za lamerský dotaz, jen se nějakým způsobem nemůžu dobrat jeho vyřešení. Mám film v klasickém .avi a zvukem v češtine plus oddělenou AC3 stopu s anglickým dabingem. Ani po několika pokusech jsem nenarazil na přehrávač, který by dovolil načíst zvlášť film i stopu (zkoušen třeba BS Player, VLC apod.). Máte někdo tip na jakýkoliv softík, který by mohl fungovat? Předem díky moc.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

O tom nevím, ale být tebou, tak v Nandubu přilepím tu druhou zvukovou sopu na trvalo a máš pokoj, v přehrávači si potom jen zvolíš kterou chceš.
Mike_Starwalker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike_Starwalker »

Lojza píše:O tom nevím, ale být tebou, tak v Nandubu přilepím tu druhou zvukovou sopu na trvalo a máš pokoj, v přehrávači si potom jen zvolíš kterou chceš.
Woot, v tom už jsem nedělal přes pět let, tak mě to ani nenapadlo. Holt ukázková degenerace :D. Díky za tip, jdu přelepovat :up:.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

I takovej BS Player umožňuje načíst externí zvukovou stopu...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“